CHP’den Maçka Parkında ‘adalet’ nöbeti

CHP’den Maçka Parkında ‘adalet’ nöbeti

16.06.2017 12:43:06

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Ankara'dan İstanbul'a adalet yürüyüşü başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eylemine eş zamanlı olarak başlatılan Maçka Parkı'ndaki adalet nöbetine, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Örgütü ve meclis üyeleri de katılımlarıyla destek verdi.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve yönetimi, Silivri Belediyesi CHP'li Meclis Üyeleri Doruk Bulut ve Zafer Bıyıklı, dün CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın Maçka Demokrasi Parkı'nda MİT TIR'ları davası kapsamında CHP İstanbul Enis Berberoğlu'nun 25 yıl hapis cezası alması ve ardından tutuklanmasını protesto etmek için düzenlediği adalet nöbetine katıldı.

HUKUKSUZ GÖZALTI VE TUTUKLAMALAR PROTESTO EDİLDİ
CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat'ın öncülüğünde Maçka Demokrasi Parkı'nda gerçekleştirilen protesto gösterisine destek veren isimler arasında CHP'li Milletvekilleri Muharrem İnce, Şafak Pavey, Gürsel Tekin, CHP'li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, partililer ve Berberoğlu'nun eşi Oya Berberoğlu da yer aldı. Parkın içine konuşmaların yapılması için platform kurulurken, eylemcilerin ellerinde Kılıçdaroğlu gibi sadece ‘Adalet' yazılı pankartlar taşıması dikkat çekti. Sabah saatlerinden itibaren yüzlerce kişinin buluştuğu eylemde, tüm hukuksuz tutuklamalara son verilmesi çağrısı yapıldı.

Haber MERKEZİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Doğrular OSGB’den 4. iftar buluşması
Sonraki »

YORUM YAP