CHP, Cumhuriyet nöbetindeydi

CHP, Cumhuriyet nöbetindeydi

16.11.2016 11:56:36

Cumhuriyet Gazetesine karşı başlatılan operasyonun ardından Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul örgütü, gazeteye yönelik baskı son buluncaya kadar “Demokrasi Çadırında; Basına Özgürlük” nöbetleri tutmaya başladığını açıkladı. Cumartesi günü CHP Silivri İlçe Örgütü, Beylikdüzü İlçe Başkanlığı ile nöbetteydi.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Örgütü Başkan Suna Göçengil, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ile birlikte Cumhuriyet Gazetesi önündeki nöbeti Cumartesi günü Beylikdüzü İlçe Başkanlığı ile beraber tuttu. Nöbetlerini akşam saatlerinde Ümraniye ve Şile CHP İlçe Başkanlıklarına bıraktılar.

IŞIKLAR: CUMHURİYET GAZETESİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ''Nice ablukalar altında susmamış, susturulamamış bir çınardır Cumhuriyet Gazetesi. Biz de bu sabah saatlerinden itibaren 93 yıllık dev çınarın, gazete binasının önündeyiz. Nice boranlar, fırtınalar görmüş bu cumhuriyetin çocukları, Cumhuriyet Gazetesine de her zamanki gibi sahip çıkmaya devam edecektir” dedi.

Haber Merkezi

YORUM YAP