Kutlu: Silivri’nin kökleşmiş sorunlarını İBB çözecek

Kutlu: Silivri’nin kökleşmiş sorunlarını İBB çözecek

16.11.2016 11:58:30

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Çağatay Kalkancı ve İBB Daire Başkanları Silivri'ye çıkarma yaptı.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Ekipleriyle mahalle mahalle dolaşarak tespit ettiği eksiklikler, ilgili birimlerin amir ve müdürleri tarafından yerinde incelendi.

KUTLU: SİLİVRİ'NİN KÖKLEŞMİŞ SORUNLARINI, İBB ÇÖZCEK
“Silivri'nin kökleşmiş sorunları arasında yer alan birçok problem sorumluluk alanının da dışına taşarak Büyükşehir Belediyemiz tarafından çözüme kavuşturulacak” diyen Kutlu özellikle Konutlar Alt Geçit çözüm projeleri, Boğluca Deresi Rekreasyon çalışmaları, 32 Göz Köprü Rekreasyon çalışmaları, Boşnak Bahçe sahil projesi, Selimpaşa Kavşak projesi, Piri Paşa Camii Rekreasyon çalışmaları, Değirmenköy Kavşak projesi, Gümüşyaka Kavşak projesi, belirli güzergâhlara üst geçit çalışmaları, spor salonları tadilat çalışmaları gibi birçok çalışmanın yerinde incelenerek projelendirme aşamasına getirildiğini müjdeledi.
Devam eden ve yapılması planlanan hizmetlerle alakalı olarak ilçemize gelen ve AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu ile Meclis Üyeleri tarafından karşılanan ekip Silivri'ye önümüzdeki süreçte kazandırılacak projelerle alakalı karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

KUTLU, TEŞEKKÜR ETTİ
Kutlu, “Tüm çalışmaların, her şeyin en iyisini hak eden Silivrili hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyor emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diyerek temaslara ilişkin duygu ve düşüncelerini özetledi.

Haber MERKEZİ

YORUM YAP