Ceylan: Hepiniz kendinizi birer “Gökhan Ceylan” olarak görün

Ceylan: Hepiniz kendinizi birer “Gökhan Ceylan” olarak görün

7.12.2022 16:35:17

İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra Ahmet Refik Bek'ten ilçeyi devir teslim alan İYİ Parti'nin yeni Silivri İlçe Başkanı Gökhan Ceylan, partide yönetimi ile beraber basın mensuplarının karşısına çıktı.1fcd54a9-bbf4-48f9-8790-7ff6456207a8

Birlik, beraberlik ve iktidar hedefi mesajlarını yenileyen Gökhan Ceylan, eşi ile birlikte medyanın huzurunda yönetimiyle, şu mesajı verdi: “Mazbatamızı teslim aldık. Geçmiş dönem İlçe Başkanımız Ahmet Refik Bek'ten evrakları teslim aldım. Bugün itibariyle İlçe Başkanlığı makamına oturmuş buluyoruz. İlçe Teşkilatımız ve Silivri'mize hayırlı olsun. Teşkilat mensuplarımıza ve basınımıza teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Çok çalışacağımıza emin olun. Hepiniz kendinizi birer Gökhan Ceylan sayın. Ona göre çalışmalarda ve davranışlarda bulunun. Hiç kimse, “Ben oradayım, buradayım, bu görevi almadım” demesin. Hepimiz partimizin hak ettiği yerde olabilmesi için çalışacağız. Hep beraber İYİ Parti'yi Silivri'de 1. Parti yapacağız.”

YENİ BAŞKAN İLK ÜYESİNİ DE KAYDETTİ

Ceylan ilk basın toplantısında döneminin ilk parti üyesini de gerçekleştirirken yakasındaki rozeti hediye etti.

BEK: BASININ ÇAĞRILDIĞI PROGRAMDAN HABERİMİZ OLMADI

Basın toplantısı öncesinde Ceylan, Refik Bek'in ekibi ile evrakları teslim etmeye geldiğini ancak medyanın da davetli olduğu programa katılmayı tercih etmediğini belirtirken, gazetemizi arayan eski ilçe başkanı “Böyle bir programdan haberimiz olmadı. Niye kalmayalım, davet edilseydik tabi ki katılırdık” dedi.

Sevginar SALİ

YORUM YAP