Cevizli Anadoluspor rövanşı aldı 3-0

Cevizli Anadoluspor rövanşı aldı 3-0

21.06.2021 09:35:52

TFF Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 1. Grupta 2. Sırayı 4 puanla Alibeyköyspor ile paylaşan Cevizli Anadoluspor evinde Beykoz 1908 takımını misafir etti.

Sezonun ilk maçında deplasmanda 1-0 mağlup olduğu rakibi karşısında 90 dakika üstün bir oyun sergileyen Kartal temsilcisi, Beykoz 1908 spor'u 3-0 mağlup ederek mükemmel bir galibiyete imza atarken ilk maçın da rövanşını almış oldu. Bu galibiyetle 7 puana yükselen Aziz Akgün'ün talebeleri Bağcılarspor'un Alibeyköyspor'u 1-0 mağlup etmesi ile ikinci sıradaki yerini koruyarak zirve takibini sürdürdü. İstanbul Bölgesi Hakemlerinden Oktay Koçak'ın yönettiği mücadelede yardımcılıklarını Celal Eser ve Mehmet Aygen yaptılar. Ali Koç müsabakada 4. Hakem olarak görev yaptı. İki takım içinde önemli olan mücadelenin ilk bölümlerine hızlı başlayan takım konuk ekip Beykoz 1908 olurken, kontra toplarla pozisyon bulan Cevizli Anadoluspor oldu. Kartal temsilci 40.dakikada Buğra Bozdaş'ın korner atışında topa iyi yükselen Yıldıray Uyar'ın golü ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

CEVİZLİ İKİNCİ YARIDA FARKI AÇTI

İkinci yarının ilk bölümlerinde beraberlik golü arayan Beykoz 1908 oyunu önde kurarak pozisyon bulurken, sağlam ve yerinde savunma yapan Cevizlispor defansı rakibine beraberlik şansı vermedi. İlerleyen dakikalarda oyunun kontrolünü eline alan ev sahibi ekip 79.dakikada farkı ikiye çıkardı. Soldan Tamer Öztürk'ün yaptığı ortaya sert ve düzgün vuran maçın yıldızı Buğra Bozdaş topu filelere yollayarak skoru 2-0 yapan golü kaydetti. Bu golle iyice rahatlayan Cevizli Anadoluspor 82. dakikada Buğra Bozdaş'ın korner atışına iyi yükselen kaptan Fatih Gönen'in kafa golü ile maçın sonucunu belirledi 3-0.

Talip Ercan – Murat Nazik

YORUM YAP