Çetin: Büyük taraftarımıza teşekkür ederiz

Çetin: Büyük taraftarımıza teşekkür ederiz

21.10.2022 09:11:32

Pazar günü deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Tekirdağspor ile karşılaşacak olan Yeşil-Beyazlı ekibin 2. Başkanı Mehmet Çetin, "Çok zor bir maç bizi bekliyor. Biz kazanmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız." diye konuştu.

İstanbul Bayburtspor'u güzel ve çekişmeli geçen maçın ardından, uzatma anlarında peş peşe buldukları gollerle 4-1 geçerek 3'te 3 yapan Yeşil-Beyazlılarda, Yönetim, Pazar günü futbolcularına primlerini ödemişti.

"BİZ KENDİMİZİ BİLİYORUZ, RAKİBİMİZİN GÜCÜNÜ DE BİLİYORUZ"

Taraftarının şenlik havasına çevirdiği Mimarsinan Stadında güzel bir haftayı geride bıraktıklarını kaydeden Fatih ekibinin 2.Başkanı, deplasmanda Tekirdağspor ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılıp 3 puan serisini sürdürmek istediklerini söyledi. 'İyi hazırlanıp müsabakaya çıkacağız. Kazanmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız' ifadelerini kullanan Çetin, "Biz kendimizi biliyoruz, gücümüzün sınırlarını da biliyoruz, rakibimizin gücünü de çok iyi biliyoruz. Tekirdağspor'un da bizim de kazanmamız gereken bir maç. Biz deplasmanda 3 puan için gidiyoruz, Allah'ın izniyle 3 puanı alıp döneceğiz" şeklinde konuştu.

"BÜYÜK TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ"

İç sahada oynadıkları Bahçelievler ve İstanbul Bayburt maçlarında takımlarına büyük destek veren taraftarlarına teşekkür eden Çetin, "Vefa'ya gönül veren büyük taraftarımız, takımımıza yaşattıkları muhteşem atmosferle en az sahada mücadele eden futbolcularımız kadar bu anlamlı galibiyette hak sahibi oldular. Bir takımın nasıl desteklenmesi gerektiğini dost düşman herkese gösteren, taraftar sözcüğünün hakkını sonuna kadar veren büyük Vefa taraftarına teşekkür ederiz'' dedi.

Ali Kemal Demir

YORUM YAP