Çeşmecioğlu, bir kez daha güven tazeledi

Çeşmecioğlu, bir kez daha güven tazeledi

29.03.2021 11:39:11

2021- 2022 yıllarına ait Olağan Genel Kurulu Toplantılarını gerçekleştiren ÇYDD Silivri Şubesi, Mübeccel Çeşmecioğlu'na bir kez daha başkanlık görevi verdi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Silivri Şubesi 2021- 2022 yıllarına ait Olağan Genel Kurulu Toplantısını 27 Mart 2021 tarihinde Mega Saray'da gerçekleştirdi.

Toplantıya ÇYDD üyelerinin yanı sıra CHP Belediye Meclis üyesi ve Grup Sözcüsü Süheyl Kırkıcı ve CHP Belediye Meclis Üyesi Elif Yılmazer de katılanlar arasındaydı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantı Dernek Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu'nun açılış konuşmasıyla devam etti.

Çeşmecioğlu, katılan üyelere teşekkür ederek başladığı konuşmasında yaptıkları çalışmalara ve yaşadıkları sorunlara değindi. Çeşmecioğlu, her şeye rağmen Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm kazanımlarına sahip çıkmaya devam edeceklerine dair söz verdiklerini paylaştı, Kurucu Genel Başkanları Prof. Dr. Türkan Saylan'ı rahmet, saygı ve minnetle andı. 

Açılış konuşmasının ardından Genel Kurul Başkanlık Divanı seçildi.  Şube Yönetim Kurulu'nun 2019-2020 çalışma dönemine ilişkin rapor okundu.  Yine Şube Yönetim Kurulu'nun 2019-2020 çalışma dönemine ilişkin hesapları ve bilanço ve gelir gider çizelgeleri okundu.

2019-2020 çalışma dönemine ilişkin rapor okunarak görüşüldü.  Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin aklanması Genel Kurulun oyuna sunuldu.

2021-2022 Yılları tahmini Bütçesi ve Bütçe Uygulama Yönetmeliği görüşülerek karara bağlandı.

Gündem, Şube Yönetim Kurulu, Denetleme kurulu, Onur Kurulu asil ve yedek üyeleri ile Genel Merkez delegelerinin seçilmesiyle devam etti.

YÖNETİM KURULU ASİL VE YEDEK ÜYELERİ

Yönetim Kurulu Asil üyeliğine; Mübeccel Çeşmecioğlu, Ünzile Felekten, Emine Dirik, Macide Bulut, Ferda Filiz Elver, Leyla Bayraktar, Nurgül Kurt Ekinci seçilirken, Yedek üyeliğe ise Fatma Yaprak, Sabriye Terzioğlu, Sevim Göksu, Tekin Zengi, Sevim Şirin, Onay Ataç ve Berrin Aldemir seçildi.

DENETLEME KURULU ASİL VE YEDEK ÜYELERİ

Denetleme Kurulu'na; Dilruba Akın Önal, Kader Nur Kıray ve Tülay Taşkıran seçildi. Denetleme Kurulu Yedeklerde ise Nermin Murat, Necmiye Altınkeser ve Nebahat Oruç yer aldı.

ONUR KURULU ASİL VE YEDEKLER

Onur Kurulu Asil üyeliğe Fatma Meftun Akıncıoğlu, Lale Aycan, Fatma Dinç seçildi. Yedeklerde ise Ayla Korkut, Fatma Kavuklu ve Feriha Şenkul yer aldı.

GENEL MERKEZ DELEGESİ ÜYELERİ

Genel Merkez Asil üyeliğe Mübeccel Çeşmecioğlu ve Bilsin Soyaslan seçilirken, Serpil Altınkeser ve Tülin Sönmez yedek üye oldu.  

YORUM YAP