Çengelköyspor Darıca’da kaçan galibiyete üzüldü 0-0

Çengelköyspor Darıca’da kaçan galibiyete üzüldü 0-0

26.03.2021 11:42:12

Darıca Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşan Atlas Maden Çengelköyspor, devre arasında 10 kişi kalan rakibini kendi yarı alanına hapsettiği halde aradığı golü bulamadı ve galibiyeti kaçırdı.

Misli.com 3. Lig 2. Grup'un 28. hafta maçında Darıca Gençlerbirliği ile Atlas Maden Çengelköyspor karşılaştılar. Serkan Gürbüz, Musa Murat Emre, Yunus Yıldız Hakem triosunun yönettiği maçın henüz 2. dakikasında ev sahibi Darıca Gençlerbirliği bir penaltı kazandı. Fahrettin Bıyıklı'nın vuruşunu kurtaran Atlas Maden Çengelköyspor kalecisi Tunahan Dikişçi kalan sürede de kalesinde çok başarılıydı.

DEVRE ARASINDA KAVGA

Maçın 15.dakikasından sonra oyuna ağırlığını koyan ve 3 net gol girişiminden yararlanamayan Çengelköyspor karşısında Darıca GB, istediği oyunu oynamadı. İlk yarıda maç 2 defa futbolcuların tartışmaları üzerine durdu. Takımlar soyunma odasına giderken çıkan tartışmada Çengelköysporlü Ali Özgür Basa yumruk atan Darıca Gençlerbirliği kalecisi Ali Alper Doğan oyundan atılınca sarı-yeşilli ev sahibinin kalesine Gürkan Hervenik geçti.

ÇENGELKÖYSPOR ÇOK KAÇIRDI

İkinci yarıda konuk takım Atlas Maden Çengelköyspor, çok etkili oynadı. Sol taraftan Mertcan ve Taner'in geliştirdiği ataklarla Darıca defansına zor anlar yaşayan Üsküdar temsilcisi, sağ kanatta çok başarılı oynayan Tevfik ile rakibine zor anlar yaşattı ancak beklediği golü bir türlü bulamadı ve zorlu maç başladığı gibi sona erdi 0-0.

Bu skorla Darıca Gençlerbirliği 40, Atlas Maden Çengelköyspor ise 27 puana yükseldiler.

Ali Kemal Demir

YORUM YAP