Çeltik’e hizmet çıkarması

Çeltik’e hizmet çıkarması

25.02.2020 12:55:37

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, teknik ekibi ile Çeltik'te muhtar Behzat Demir eşliğinde eksiklikleri yerinde tespit etti, vatandaşların talepleri doğrultusunda yapılacak çalışmaların programa alınması ile ilgili gerekli talimatları verdi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, mahalle programında Çeltik ile devam etti. Teknik ekibinin eşliğinde Mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Bey, Çeltik'te muhtar Behzat Demir ile birlikte vatandaşımızın taleplerini dinledi, yapılacak çalışmaların tespitini gerçekleştirdi.

ÇELTİK'TE YAPILACAK ÇALIŞMALAR

Buna göre köye yeni okul yapımıyla ilgili sürecin takibi, sağlık evinin durumuyla ilgili görüşmeler, köy kahvehanesi bakım onarımı, mahalle evi eksiklerinin giderilmesi, muhtarlık binası eksiklerinin giderilmesi, kapalı pazarı yerinde yenileme ve iyileştirme, futbol sahası zemin iyileştirme, eksiklerin giderilmesi ve genel bakım, cami etrafında düzenleme, oyun parkında bakım ve onarım ve daha birçok eksiği en kısa sürede tamamlamak üzere çalışmalar başlıyor. Çeltik ziyaretinde Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren ve Meclis Üyesi Sefer Ölçer de Başkan Bey ile teknik ekibine eşlik ettiler.

YORUM YAP