Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor golcüsünü buldu

Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor golcüsünü buldu

16.09.2021 09:30:22

2021-2022 Sezonunda şampiyonluk parolası ile çalışmalarını sürdüren Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor, forvet hattına önemli bir ismi kadrosuna kattı.

Kırmızı Beyazlılar son olarak Bölgesel Amatör Lig takımlarından Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor forması giyen gol yollarının etkili ismi Oğuz Dalgıç ile anlaşarak kadrosuna kattı. Teknik Sorumlu Aydın Dursun raporları doğrultusunda anlaşılan 27 yaşındaki oyuncu güçlü fiziği, hava topu üstünlüğü ve son vuruşlardaki ustalığı ile biliniyor. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Kulüp Tesislerinde Başkan Abdullah Civelek ve Yönetici Kayhan Çetin'in hazır bulunduğu törenle imzayı atarak ilk idmanına çıkan yetenekli golcü Oğuz Dalgıç “Beklentileri olan büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım, bana güvenenleri asla mahcup etmeyeceğim. Transferimde emeği olan Yasin Erenoğlu ağabeyime çok teşekkür ederim. Yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Oğuz Dalgıç kimdir?

Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan oyuncu, ardından Dikilitaş, Gebzespor, Ataşehir Çamolukspor, Altınova Belediyespor, Haçkaspor, Kütahyaspor, Alaplı Belediyespor, İstanbul Bayburtspor ve Sarayönü Belediyespor formalarını giydi. 1994 doğumlu golcünün kariyerinde 90 BAL maçı ve 25 golü bulunuyor.

Murat Nazik

YORUM YAP