Çavdar ile MHP arasında Suriyeli polemiği

Çavdar ile MHP arasında Suriyeli polemiği

12.07.2017 10:14:32

Silivrispor olağan üstü kongre sürecinde, düzenlediği basın toplantısıyla AK Parti'de gündeme oturan Yetgin Çavdar, sosyal medya üzerinden Suriyeliler ile ilgili bulunduğu paylaşım sonrası şimdi de MHP'nin gündeminde...

“Suriyeliler gelmesin” öylemi? Millet şuurundan yoksun sürüler. Bu vatan kimin?” diyerek Çanakkale'de şehit düşen Halep doğumlu askerler isimlerinin yer aldığı anıtın resmini paylaşan Yetgin Çavdar'a MHP'den yanıt gecikmedi.
Çavdar'ın sosyal medya hesabı üzerinden bulunduğu paylaşıma atıfta bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, şunları yazdı: “Biz Çanakkale'de bizimle birlikte savaşıp yanımızda şehit düşen o dönem vatanımızın bir parçası olan Suriye topraklarında yaşayan vatandaşlarımızı, ümmetimizi hiçbir zaman yok saymıyoruz… Biz yüzyıllardan beri Türkler olarak mazlumlara, ezilenlere, hor görülenlere kapılarımızı, soframızı her zaman açtık, ekmeğimizi paylaştık… Bu böyle de devam edecek bununla alakalı hiçbir zaman geri adım atmayacağız, hatta elimizden gelenin daha da fazlasını yapacağız. Tarih sayfalarını karıştırdığımız zaman yakından uzak tarihe bunun onlarca örneğiyle gurur duyacak dünya üzerindeki tek milletiz. Ama unutulmamalıdır ki bu toprakların gerçek sahibi Türk milletidir, asli unsur Türklerdir. Bu asli unsurun haklarını korumayı ırkçılık olarak görmek ise yapılabilecek en büyük yanlışlardan bir tanesidir.”
Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki “1 yılda 22 milyon kilit”
Sonraki » ADALET

YORUM YAP