Çatalcaspor, evinde 3 puanı alacak

Çatalcaspor, evinde 3 puanı alacak

29.09.2018 12:58:55

Kendi sahasında ve deplasmanda oynadığı maçlarda iyi oyunlarını galibiyetle taçlandıran Çatalcaspor serisini bozmadanhafta sonu oynayacağı Pazarspor'u da yenerek yoluna devam etmek istiyor. 

Son iki haftada aldığı galibiyetlerle bir anda zirveye ortak olan Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor'da Pazarspor hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Galibiyet serilerini sürdürüp zirvede kalıcı olmak adına ellerinden gelen mücadeleyi göstermek isteyen sarı-kırmızılılar, güçlü rakiplerini mağlup edip evlerine eli boş göndermenin planlarını yapmaya başladı.

NAROĞLU “İYİ FUTBOL ÜÇ PUANLARI DEVAM ETTİRECEĞİZ”
Teknik Direktör Sertan Güriz ve ekibinin Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor'a farklı bir hava kattığına inanan yöneticiler, bu sezon çok daha kaliteli bir izlettirmek için çabalarını teknik ekibin sonuna kadar sürdüreceğine inandıklarını söylediler. Pazarspor maçı öncesi görüşlerini aldığımız Hüseyin Koçer İnşaat Çatalcaspor Başkan Vekili Lokman Naroğlu, iyi bir hava yakaladıklarını bu havayı galibiyetlerle sürdürmek adına ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi. Naroğlu, Pazarspor öncesi gazetemize şu açıklamalarda bulundu, “Özellikle Osmaniyespor ve Ofspor maçının ikinci yarısında çok iyi bir futbol oynadık. Kurduğumuz takımdan beklentilerimizi her geçen gün almaya başladık. Oyuncularımızın ve teknik ekibimizin aynı istek ve arzuyu Pazarspor maçında da göstereceklerine inanıyoruz.

GÜRİZ “ÜÇ PUANDAN BAŞKA BEKLENTİMİZ YOK”
Teknik Direktörümüz Sertan Güriz'in farklı futbol oynatma çabası içerisinde olduğunu gözlemliyor ve biliyoruz. Arzulu istekli sürekli yenilikler arayan bir takım yapmak istiyor. Sanırım istenilen ve beklenen takım yavaş yavaş oluşmaya başlıyor. Kendi evimizde konuk edeceğimiz Pazarspor maçından da üç puandan başka bir beklentimiz yok. İnşallah bu maçı da taraftarlarımızın desteği ile kazanıp çıkışımızı sürdürürüz” dedi.

YORUM YAP