Çatalca’ya hakem faciası: 1-1

Çatalca’ya hakem faciası: 1-1

28.11.2021 15:07:56

TFF 3. Lig 1. Grupta üst sıralara yaklaşmak isteyen Çatalcaspor'a, Bergama Belediyespor önünde hakemi geçemedi.

Sarı kırmızılılar kazanmak için her şeyi ortaya koyduğu, 1-1'ken iki tane golü tartışmalı bir şekilde sayılmadığı maçta hakem tarafından resmen doğrandı. Mücadelenin hakemi Doğukan Yıldırım 90+2. dakikada önce Yusuf Atasoy'un golünü faulden, 90+4. dakikada da Burak Yamaç'ın golünü ofsayt gerekçesiyle saymayarak adeta Bergama Belediyespor'un on ikinci oyuncusu gibi çalıştı. Çatalcaspor özellikle ikinci yarıda olağanüstü iyi bir oyun ortaya koyduğu maçta hakem eyyamına kurban gitti. Maç sonu tepkilerin hedef noktası olan hakem triyosu protestolar arasında soyunma odasına giderken maçı izleyen taraftarlar da maçın bitimi ile birlikte hakeme ateş püskürdü.

Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe ve kurmayları da maç bitiminde bütün oyuncuları mücadeleleri için kutlayarak aynı mücadeleyi bundan sonra da sürdürmelerini istedi. Çatalcaspor yönetiminin de son haftalarda yaşanan hakem hataları nedeniyle önümüzdeki günlerde bir deklarasyon yayınlayarak dikkat çekeceği elimize ulaşan duyumlar arasında.

Karşılaşmaya iyi başlayan Çatalcaspor ilk dakikalardan itibaren oyunun kontrolünü eline alarak oyunu rakip sahaya yıktı. Temsilcimiz hem savunmada sağlam bir oyun ortaya koyarken ikinci bölgede de üstünlüğü eline alarak ilk yarı boyunca oyunu rakip sahada oynadı. 40. dakikada Ömer Faruk Acı'nın attığı golle 1-0 öne geçen temsilimiz bu avantajını koruyamadı. 43. dakikada konuk ekipten Fikret Topaloğlu ilk yarının skorunu belirledi: 1-1.

İkinci yarıda ilk yarıya göre daha istekli, arzulu ve tempolu bir oyun ortaya koyan Çatalcaspor hem savunmada hem de hücumda doğru işlere imza attı.

Bergama Belediye ikinci yarıda orta sahayı geçemezken Çatalcaspor hem kanatlardan hem de merkezden etkili gelerek rakip kaleyi abluka altına aldı adeta. Son dakikalarda baskısını daha da arttıran Çatalcaspor 90+2. dakikada Yusuf Atasoy'un, 90+4. dakikada da Burak Yamaç'ın gollerinin arka arkaya önce faul sonra da ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesiyle gol sevinci adeta kursağında kaldı. Son dakikalarda verdiği kararlarla adeta Bergama Belediyespor'a çalışan hakem üçlüsü Çatalcaspor'un hakkını resmen yedi. Maçın hakemi iptal ettiği iki golün ardından Çatalcaspor'un bir atağında ceza sahası önünde İsmet'in Bergama Belediyesporlu oyuncu tarafından biçilmesine rağmen bu pozisyonu da görmemezlikten gelerek mücadeleyi devam ettirdi. Son bölümde verdiği kararlarla tribünleri de çıldırtan maçın hakemi Doğukan Yıldırım maçı adeta gözlerini kapatarak yönetti.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

YORUM YAP