Çanakkale Zaferi konulu en iyi öğrenci eserleri seçildi

Çanakkale Zaferi konulu en iyi öğrenci eserleri seçildi

8.03.2021 10:18:08

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla okullar arasında düzenlenen Şiir ve Kompozisyon Yarışmaları'nda dereceye giren öğrenci ve eserleri belirlendi.

Çanakkale Zaferi'nin ruhunu, özünü anlama bilincinin öğrencilere kazandırılması, bağımsızlık ve milli değerlerimize duyarlı olma bilincinin geliştirilmesi, şehitlik, vatan sevgisi, vatan uğuruna fedakârlık gibi duyguları güçlendirmek amacıyla her yıl düzenlenen Şiir ve Kompozisyon Yarışmaları tamamlandı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan'ın başkanlığında, ilçe komisyonu tarafından değerlendirilen ilçemiz okul öğrencilerinin eserleri arasında en iyileri belirlendi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolasıyla okullar arasında düzenlenen Şiir ve Kompozisyon Yarışmalarının bu seneki birincileri şöyle;

ŞİİR DALINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Şiir kategorisinde Kavaklı Ortaokulu öğrencisi Duru Arıcıoğlu 1. olurken, Çayırdere Ortaokulu öğrencisi İremsu Gürsoy 2. ve Çağrıbey Ortaokulu öğrencisi Ceren Erdoğan 3. oldu.

KOMPOZİSYON DALINDA SEÇİLENLER

Yarışmanın Kompozisyon kategorisinde Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi öğrencisi Yiğit Solak 1., Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Büşra Nur Akgül 2. ve Değirmenköy İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencisi Sefa Meriç Kabal 3. oldu.

Renginar SALİ

 

YORUM YAP