Can “Doğru Planlama Yapmak Zorundayız”

Can “Doğru Planlama Yapmak Zorundayız”

29.06.2021 10:15:51

Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu sezon öncesinde ziyaret etti.

Kırklareli Belediyesinin ve Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nun her zaman yanlarında olduğunu belirten Başkan Volkan Can yeni sezonla ilgili görüşlerimi Belediye Başkanımızla paylaştım ve bugüne kadar verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ettim dedi. 2021-2022 futbol sezonun diğer sezonlardan daha zor geçeceğini düşündüğün söyleyen Başkan Can toplamda 39 takımın iki grupta mücadele edeceğine değinen Başkan Volkan Can 20 ve 19 takımdan iki grup olacağını son dört sıradan yer alan takımlarından küme düşeceğini söyledi.

Bu doğrultuda sezon öncesinde yapılması gereken transferleri çok daha planlı bir şekilde yapmaları gerektiğini söyleyen Kırklarelispor Kulübü Başkanı Volkan Can “Bizim diğer kulüplerden farklı durumlarımız var. Çünkü gelir kaynaklarımız son derece kısıtlı. Bu yüzden de ince eleyip sık dokuyarak en az maliyetle en iyisini yapmak zorundayız. Belirli kaynaklar oluşturabilirsek örneğin sponsorluk anlaşmaları gibi belki o zaman daha rahat bir transfer dönemi geçirebiliriz. Bu sezon özellikle futbolcularla yapılacak anlaşmalarda 2 yıllık bir dönemi kapsayacak şekilde yapmak istiyoruz. Belirli maddeler koyarak bizlerde kendimizi garanti altına almak durumundayız. Kanunlar kurallar herkes içinse bizde buna dikkat edeceğiz. Hedefimiz her zaman olduğu gibi ilk etapta ligde kalıcı olabilmek. Sonrasında ise gidiş hatta göre hareket edeceğiz. Kısa bir süre içerisinde Teknik Kadromuzla ilgili çalışmaları tamamlamak istiyoruz. Ondan sonrasında ise transferler yapılacaktır. Teknik ekibimizle bunu bir araya gelerek yapacağız. Benim isteğim her zaman için sahada mücadeleci bir takım görmek. Futbol sonuç oyunu burada yenmenin olduğu gibi yenilmenin de olduğunu biliyoruz. Yenilsen de sahada mücadelesini sahada terinin son damlasına kadar veren bir ruhun ortaya konmasını istiyorum. Muhtemelen sezon seyircili oynanacak gibi gözüküyor oranını da sağlık sisteminin gidiş hattına göre belli olacağını düşünüyorum. %30'mu olur % 50'mi olur bilemiyorum. Bunu da bakıp göreceğiz” dedi.

Haber: Oğuz Yörük 

YORUM YAP