Çamlıcaspor genç forveti transfer etti

Çamlıcaspor genç forveti transfer etti

25.07.2022 09:01:58

Üsküdar ilçesinin Süper Amatör Lig temsilcilerinden Çamlıcaspor, şampiyonluk hedefi ile başlayacağı yeni sezon kadrosuna takviyeler yapmaya devam ediyor.

Yeşil Beyazlılar son olarak BAL ekiplerinde Kütahya Yeşilayspor forması giyen 2003 doğumlu genç forvet Can Acar'ı renklerine bağladı. Teknik Direktör Emre Temizkan'ın raporu doğrultusunda anlaşılan 19 yaşındaki genç golcü formasını giydiği takımların hücum gücünü arttırırken, süratli futbolu ve son vuruştaki başarıları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Çamlıcaspor Kulüp tesislerinde Kulüp Müdürü Ufuk Çoker'in hazır bulunduğu törenle imzayı atan genç golcü “Çamlıcaspor gibi hedefi şampiyonluk olan bir takıma gelmekten dolayı çok mutluyum. Transferimde emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Yeni sezonda atacağım gollerle takımıma katkılar yapmak istiyorum” dedi.

BAL'da 15 maçı bulunan oyuncu futbola Kasımpaşaspor altyapısında başladı. Daha sonra sırası ile Karagümrük, Eyüpspor, Alibeyköyspor ve Kütahya Yeşilayspor takımlarının formasını giydi. 

Murat Nazik

YORUM YAP