Çamlıcaspor’dan çifte imza

Çamlıcaspor’dan çifte imza

30.08.2021 09:59:07

İstanbul Süper Amatör Lige iddialı başlangıç yapmak isteyen takımlardan Çamlıcaspor, dış transferde iki önemli ismi kadrosuna dahil etti.

Üsküdar temsilcisi Teknik Sorumlusu Emre Temizkan'ın raporları doğrultusunda tecrübeli kanat oyuncuları 1990 doğumlu Burak Rabu ve 1991 doğumlu Anıl Üstün ile anlaşma imzaladı. Futbol hayatlarına ilk kez Çamlıcaspor altyapısında başlayan yetenekli oyuncular Kulüp tesislerinde Genel Kaptan Osman Kara ve Teknik Sorumlu Emre Temizkan'ın hazır bulunduğu törenle imzayı atarak “ Yuvamıza döndüğümüz için çok mutluyuz, büyük Çamlıca formasını yeniden giymemize vesile olan Emre Temizkan hocama çok teşekkür ederiz, yeni sezonu şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz “ açıklamasını yaptılar.

Burak Rabu kimdir?

Futbola Çamlıcaspor altyapısında başlayan 31 yaşındaki oyuncu daha transfer olduğu Beşiktaş ile 2 Türkiye şampiyonluğu yaşadı. Daha sonra Çengelköyspor, Yeniköyspor, Yalovaspor ve Ağrı Taşlıçayspor formalarını giydi.

Anıl Üstün kimdir?

Kariyerinde BAL'da 167 maçı ve 43 golü bulunan 30 yaşındaki oyuncu futbola Çamlıcaspor altyapısında başladı. Daha sonra sırası ile Kütahya Şekerspor, Kütahyaspor, Edremit Belediyespor, Sultanbeyli Belediyespor, Dpü spor, Erokspor, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor- Ortaköyspor, Maltepespor, Derince Belediyespor ve Ortaköyspor formalarını giydi.

Murat Nazik

YORUM YAP