Çalışkan: Dünden daha güzel bir sanayi sitesi için çalışıyoruz

Çalışkan: Dünden daha güzel bir sanayi sitesi için çalışıyoruz

25.08.2020 10:15:11

3. Dönem için güven tazelediği genel kurulunda konuşan Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, “Bütün çabamız ve çalışmamız dünden daha güzel, dünden daha ferah ve dünden daha kazançlı bir sanayi için olacaktır. Güveninize layık olacağımızdan asla şüpheniz olmasın” dedi.

23 Ağustos'ta salgın nedeniyle rötarlı olarak genel kurulunu gerçekleştiren Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi üyeleri 4 yıllığına daha Ercan Çalışkan Başkanlığında yenilenen yönetimine yetki verdiler.
Genel kurula ilgi oldukça yoğundu. İlçemizde hemen hemen faaliyet gösteren tüm siyasi parti temsilcileri genel kurulda hazır bulundular.
Divan Kurul Başkanlığına Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer seçilirken, katip üyeliğini Nihat Hatipoğlu ve Şaban Yıldız gerçekleştirdiler.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra 2019 Yılı Yönetim ve Denetim Kurulu Raporları okunarak görüşüldü. 2019 yılı bilanço ve gelir-gider raporlarının okunması ve görüşülmesinden sonra yönetim ile denetim kurulu üyelerinin 2019 yılı faaliyetlerinden dolayı ibraları oylandı.

4 YILLIĞINA SEÇİLDİLER
Başkan ve yönetim, denetim kurulu için 4 yıllık görev süresi kararlaştırılırken, Kooperatif Başkanı için asgari ücret tutarında maaş, yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin üyelik aidatı muafiyeti karşılığında görev yapması kararı yenilendi.

SIFIR AİDAT HEDEFİNİ YENİLEDİ
Kooperatif üyelik aidatının seçildiği 2014 yılından bu yana 65 TL olarak korumayı sürdüren Çalışkan ve yönetimleri, genel kurulda “Sıfır aidat” hedeflerini yenilediler.

SİYASİLERDEN ÖVGÜ VE TAM DESTEK
AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ümit Beyatlı genel kurulda söz alarak Çalışkan ve yönetimlerinin Sanayi Sitesine kazandırdığı hizmetlere dikkat çekti. Esnafın yanında olduklarını belirten siyasetçiler, Çalışkan ve ekibine her konuda destek sözlerini yaptıkları konuşmalarda vurguladılar.

YOĞUN KATILIM
Genel kurula siyasilerin yanı sıra esnaf STK'ları, meclis üyelerinin yoğun katılımı dikkat çekti.

ÇALIŞKAN: BÜTÜN ÇABAMIZ VE ÇALIŞMAMIZ DÜNDEN DAHA GÜZEL, FERAH VE KAZANÇLI BİR SANAYİ İÇİN OLACAKTIR
Genel kurulun ardından, tek aday olarak girdiği kongrede ikinci kez güven tazeleyerek çıkan Ercan Çalışkan yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: “19 Mayıs 2014 tarihinde sizlerin takdirleri ile göreve geldik. Bu tarihten beri yaptığımız hizmetleri sizlerle paylaşmak istiyorum; Sanayi sitemize bir toplantı salonu ve yönetim binası kazandırdık. Sitemize giriş çıkışlara ve sokaklara kamera sistemi kurduk. Sanayi Sitemizde güvenliği sağlayabilmek amacıyla yeşil alanlar içerde kalacak şekilde tel örgü ile çevirdik. Sanayi sitemizin giriş ve çıkış kapılarını kemerle donatarak bizlere yakışan bir görünüm kazandırdık. Sanayi sitemizin yeşil alanlarını düzenleyerek esnaflarımıza ve müşterilerimize dinlenme alanları yarattık. Sanayi sitemizin giriş ve çıkışlarına güvenlik kulübeleri koyduk.
1989 yılında kurulmuş olan sanayi sitemizde geçmiş dönemlerde hizmet etme fırsatı bulmuş değerli büyüklerime, ustalarıma, üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Aramızdan ebediyete intikal etmiş ustalarımıza, esnaflarımıza ve üyelerime Allah'tan rahmet diliyorum.
Dünyanın ve ülkemizin zor bir dönemden geçtiği şu günlerde sanayi esnafımızın bu süreci en az hasarla atlatması en büyük temennimizdir.
Bana ve yönetim kuruluma 2020-2024 yılları arasında yeniden görev yapma fırsatını oy birliği ile veren sanayi esnaflarımıza ve üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Sanayi Sitemizin çıkarlarını kendi çıkarlarımızın üstünde tutacağımızdan asla şüpheniz olmasın. Bütün çabamız ve çalışmamız dünden daha güzel, dünden daha ferah ve dünden daha kazançlı bir sanayi için olacaktır. Güveninize layık olacağımızdan asla şüpheniz olmasın. Başta sanayi esnafım ve üyelerim olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

ŞOFÖRLER ODASI, KOOPERATİFİN ÜST KATINA TAŞINIYOR
Genel kurulda güven tazeledikten sonra söz alan Çalışkan, yönetim binasına üst katını Şoförler Odasının yer ihtiyacını karşılamak üzere tahsis edeceklerini paylaştı. Bu sürecin Sanayi Sitesi esnafı açısından da iş potansiyeli bakımından yarar sağlayacağını ifade eden Çalışkan, üyelerini bilgilendirdi.
Haber: Sevginar SALİ

YORUM YAP