Çalış ve ekibi Gümüşyaka esnafıyla buluştu

Çalış ve ekibi Gümüşyaka esnafıyla buluştu

20.12.2017 11:48:45

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Alparslan Çalış ve ekibi, Gümüşyaka Mahallesi'nde destek turuna çıktı.

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına talip olan Alparslan Çalış, genel kurul öncesi destek arayışını sürdürüyor. Yönetim kurulu aday listesinde yer alan isimlerle Gümüşyaka Mahallesi'ni karış karış dolaşan Çalış, esnafın kapısını çaldı, kendisini ve ekibini tanıtarak 28 Ocak 2018 tarihinde Mega Saray'da gerçekleştirilecek genel kurulda desteklerini istedi.

ÖZDE HİZMET VURGUSUYLA YOLA ÇIKTI
Alparslan Çalış, 17 Kasım Cuma günü düzenlediği toplantı ile Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı için adaylığını kamuoyuna ilan etmişti. “Her biri birbirinden değerli mesleklerinde isimleri ön plana çıkmış, esnaflığın gereğini en iyi şekilde yerine getiren, aile ve sosyal yaşantıları ile yaşadıkları çevreye örnek olmuş, işlerinde deneyimli uzman yönetimim ile birlikte SİBESO yönetiminde yeni bir çığır açacağımızı buradan siz değerli bana mensubu arkadaşlarım aracılığı ile müjdesini veriyorum. Sadece düğün cenaze ve bayramlarda değil, sözde değil özde yönetim anlayışımızla esnafımıza çağ atlatacak reformları uygulamak için bu kutsal göreve talibiz. Bizim sloganımız çıkar kravatını, savun esnaf ve sanatkârın hakkını! Bu gayret ve çaba içerisinde esnaf ve sanatkârımızın gülen yüzünü görmek, tezgâhlarına yansıyacak bereket benim ve ekibimin yaşayacağı en büyük gurur olacaktır” şeklinde iddialı açıklamalarda bulunan Çalış, vakit kaybetmeden oluşturmaya başladığı esnafla tanışma ve kaynaşma etkinlikleri çerçevesinde çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

YOĞUN İLGİYLE KARŞILANDILAR
Değişimin iyileşme ve taze kan getireceği inancıyla yola çıkan Çalış ve ekibi, Gümüşyaka'da çat kapı ziyaretlerle esnaflarla buluştu, hayırlı kazançlar diledi, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Çalış ve ekibi, girdiği işyerlerinde sıcak bir ilgiyle karşılandı.

YORUM YAP