Çalış sıkı çalışıyor: Sanayide nabız tuttu

Çalış sıkı çalışıyor: Sanayide nabız tuttu

20.12.2017 11:50:41

Neredeyse tüm mesaisini seçim çalışmalarına harcayan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Alparslan Çalış, Silivri Sanayi Sitesi'nde nabız tuttu.

Alparslan Çalış, 28 Ocak 2018 tarihinde yapılacak genel kurulda yaşanacak olan Başkanlık yarışına ciddi bir şekilde hazırlanıyor.
Kongrede Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nın mevcut Başkanı Nuray Koçer'e karşı yarışacak olan Çalış, ekibiyle birlikte esnaf ziyaretleri yaparak yoğun şekilde çalışmalarına devam ediyor.
Hedefine doğru yolculuğunu hızla sürdüren Çalış, aynı zamanda bir sanayi esnafı olan Koçer'in bölgesi olarak tabir edilen Silivri Sanayi Sitesi'ne ziyaret gerçekleştirerek esnafların nabzını yokladı. Ekibinin de eşlik ettiği ziyaretlerde sanayi esnafıyla sohbet eden Çalış, SİBESO'da neden değişime ihtiyaç duyulduğunu anlattı, adaylık gerekçeleri ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

BAŞKAN ADAYINDAN DİKKAT ÇEKEN ZİYARET ÇIKIŞI
Çalış ve ekibi, çıktıkları destek turunda Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına yeniden aday olan Nuray Koçer ve ekibini ağırlayarak birlikte esnaflara destek ziyaretleri gerçekleştiren Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Şaban Erdan ve geçmiş dönem Başkanı Ramazan Saika'yı da ziyaret etti. Ziyaretlerin sonunda toplu olarak fotoğraf çekimi yapıldı.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP