Çalış: Bize inananları mahcup etmeyeceğiz

Çalış: Bize inananları mahcup etmeyeceğiz

23.01.2018 10:28:02

Çanta, Değirmenköy ve Gümüşyaka'da seçim çalışmalarını sürdüren Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Alparslan Çalış, “Bugün ortaya koyduğumuz çaba ve iddia ile emekten daha fazlasını gerçekleştirip, Silivri'yi esnaflarımız için bir Cennet'e dönüştürmek istiyoruz. Bu fırsatı oda üyelerimizin bizlere sunacağına canı gönülden inandığımı söyleyebilirim. Bize sunulan güveni karşılıksız bırakmayacağız” dedi.

Alparslan Çalış, 28 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilecek Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçiminde yönetim iddiasını Değirmenköy, Çanta ve Gümüşyaka'da gerçekleştirdiği yoğun ziyaret trafiğiyle perçinledi. Ekip arkadaşları ile birlikte bölge esnaflarıyla buluşan Çalış, oda üyelerinin beklentilerini dinledi, hayata geçirmeyi hedeflediği projeleri onlarla birlikte istişare etti.

ÇALIŞ: SORUNLARINI BİLMEKLE KALMIYOR, ÇÖZÜM İÇİN YETKİ İSTİYORUZ
Esnafların öneri ve tavsiyelerini dinleyen başkan adayı, “Bir elin nesi var iki ve daha çok elin çıkartacağı ses aşikar. Her biri tam anlamında esnaf olan yönetim kurulu üyeliğine aday arkadaşlarımla birlikte esnafların gerçekte karşı karşıya kaldığı koşullar ve iyileşme beklentisinin sonuna kadar farkındayız. Bizlerin iddiası bunun da ötesinde üyelerimizin beklentilerini gerçekleştirmektir. Sorunları bilmek kadar onlara yönelik çözüm önerilerini geliştirmek ve hayata geçirmek de mühim bir aşama. Bizler her bir noktada sorumluluk üstlenmeye varız ve talip olduğumuz sürecin üstesinden gelme konusunda iddialıyız.

“SİLİVRİ'Yİ ESNAFLARIMIZ İÇİN BİR CENNET'E DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYORUZ”
İyi bir yönetim ekibi ve oda üyelerimizin desteğiyle, bizden önceki yöneticilerin değerli tecrübe ve katkılarıyla, her kesin ortak olduğu çabayla Silivri'deki esnaflarımızı senenin 12 ayı, 4 mevsim şahane işleyen bir düzenin birer parçası yapmaya adayız. Bize inanan, güvenen ve destek veren insanları asla mahcup etmeyeceğiz. Bugün ortaya koyduğumuz çaba ve iddia ile emekten daha fazlasını gerçekleştirip, Silivri'yi esnaflarımız için bir Cennet'e dönüştürmek istiyoruz. Bu fırsatı oda üyelerimizin bizlere sunacağına, gerçekleştirdiğimiz çalışmalar neticesinde edindiğim gözlemlerden yola çıkarak, canı gönülden inandığımı söyleyebilirim” dedi.

Çanta, Değirmenköy ve Gümüşyaka'da esnaf ve sanatkarlarla buluşan Çalış ile ekibi, son bir haftaya girdikleri seçim maratonunda güzel günlerin çok yakında olduğu görüşünü aktardılar.
Sevginar SALİ

YORUM YAP