Çalgı yapımına tanıklık ettiler

Çalgı yapımına tanıklık ettiler

1.06.2019 10:20:04

Çağrıbey Ortaokulu Müzik Grubu, Haydarpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi “Çalgı Yapımı Bölümü”nü ziyaret ederek anlatım ve uygulama eşliğinde çalgıların yapımına tanıklık ettiler.

Çağrıbey Ortaokulu Müzik Grubu öğrencileri, öğretmenleri Volkan Yaran'la birlikte Haydarpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi “Çalgı Yapımı Bölümü”nü ziyaret etti.
Çağrıbey Ortaokulu Müzik Öğretmeni Volkan Yaran'ın, Haydarpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni İmam Karadoğan ile planladığı ziyarette öğrenciler, bu bölümde yapılan çalışmaları liselilerin anlatımları ve uygulamaları eşliğinde yakından görüp heyecan içinde inceledi. Atölyede bağlama, gitar, klasik kemençe, ukalele gibi çalgıların yapımına birebir tanıklık ettiler.
Haydarpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni İmam Karadoğan, “Sevgili hocam, yetiştirdiğiniz öğrenciler alanımızda okuyan ağabey ve ablalarının anlattıkları konuları o kadar özenli ve ilgiyle dinlediler ki bu yönüyle hem öğrencilerinize teşekkür ederiz, hem de onları yetiştiren sizin gibi değerli öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ederiz.” dedi.
Çağrıbey Ortaokulu Müzik Öğretmeni Volkan Yaran, öğrencilerine güzel ev sahipliği yapan ve müzik kültürlerinin gelişimine desteklerini esirgemeyen başta İmam Karadoğan'a, Okul Müdürü Lütfü Cevahir'e, Çağrıbay Ortaokulu Müdürü Nilüfer Demirkaya'ya, Çalgı Yapımı Bölümü öğrencileri; Erdem Koçyiğit, İrem Bayram, Neslihan Ağcagül, Baran Talip Kılıç, Ahmet Aydan'a ve duyarlı velilerine teşekkür etti.
Haber Merkezi

  1. Engin Engin

    İmam Karadoğan dan bağlama eğitimi aldım tek kelimeyle anlatmak gerekirse mükemmel bir karakter ve eğitimci

YORUM YAP