Büyükşehir Silivri’ye yatırımlarını hızlandırdı

Büyükşehir Silivri’ye yatırımlarını hızlandırdı

3.05.2018 09:47:26

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, günlük yaşamın ihtiyaçlarına yönelik yatırımlarıyla Silivri halkının yaşam kalitesini artıran bütünsel çözümler sunmaya devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi vatandaşların konforlu, güvenilir, sağlıklı ve iyi yaşamına destek olmak amacıyla Silivri'nin sosyal ve çevresel gelişimine katkıda bulunmayı sürdürüyor. Nüfusu hızla artan yerleşim bölgelerinden olan ilçemizde ulaşım kalitesinin artırılması ve kentin daha yaşanabilir kılınması yolunda büyük bir adımı temsil eden hizmetler AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nın yakın takibinde gerçekleşiyor.

OKUL ÖNÜNE HAYATİ TRAFİK ÖNLEMİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri A.Ş. ekipleri tarafından Yeni Mahalle'de bulunan Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu önünde sinyalizasyon çalışmaları yapılıyor. AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu'nun yerinde incelediği bu çalışma ile bölgede okuyan öğrencilerimizin ve sürücülerimizin yaşayacağı olası kazalarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

HASTANENİN YAĞMUR SUYU ŞEBEKE SORUNU ÇÖZÜLÜYOR
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekiplerince Silivri Devlet Hastanesi'nin çevresinde yağmur suyu alt yapı çalışmalarına başlandı.

HALK SAĞLIĞI ADINA ÖNEMLİ GİRİŞİM
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Hıfzıssaha Müdürlüğüne bağlı ekipler, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu ile bir araya gelerek ilçemizde halk sağlığını tehdit eden bütün unsurlara karşı Silivri'mizin emrinde olduklarını belirtti.

YOLÇATI'DA KALDIRIM YENİLEME VE ONARIM ÇALIŞMASI
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Onarım Müdürlüğüne bağlı 5. Bölge ekipleri tarafından Yolçatı Mahallesi'nde kaldırım yenileme ve onarım çalışmalarına başlandı.

ORTAKÖY-KADIKÖY ARASINA BAKIM DESTEĞİ
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekipleri tarafından Ortaköy-Kadıköy arasında yol bakım onarım çalışmaları başlatıldı.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP