Büyükşehir’den yerinde ve hızlı çözümler

Büyükşehir’den yerinde ve hızlı çözümler

4.02.2019 13:26:09

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kış sezonunda da şehir hayatının normal seyrinde devam etmesini sağlamak amacıyla Silivri genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Silivri'nin muhtelif yerlerinde yol asfaltlama, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AK Parti Silivri İlçe Başkanlığına gelen talepler doğrultusunda yerinde yapılan çalışmalarla tespit ettikleri aksaklıkları gidererek vatandaşların tüm dilek, öneri ve şikâyetlerini ivedi bir şekilde sonuçlandıran İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Silivri'nin daha yaşanabilir bir kent haline getirilmesi amacıyla son minvalde şu işleri gerçekleştirdi:

FENER'DE MEZARLIK DUVARLARI YENİLENDİ
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı olarak daha güzel bir Silivri için yapılan çalışmalar neticesinde Fener Mahallesi'nde mezarlık duvarları koruma demirleri ile beraber İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığına bağlı ekiplerce yenilendi.

BİLEN ÇIKMAZ SOKAĞA BAKIM VE ONARIM YAPILDI
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı koordinasyonu ile Yeni Mahalle, Türkün Caddesi, Bilen Çıkmazı Sokak'ta İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekipleri tarafından bakım ve onarım çalışmaları yapılarak vatandaşların kullanımına açıldı.

ORTAKÖY SANAYİ GİRİŞİNDEKİ BOZUK YOL TAMİR EDİLDİ
Ortaköy Sanayi girişinde bozuk olan cadde yine koordineli çalışma sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Onarım Müdürlüğü 5. Bölge ekiplerince bakım onarım çalışmaları yapılarak kullanıma sunuldu.

Haber Merkezi

YORUM YAP