Bülbül, Tek amacımız kulüp olmak

Bülbül, Tek amacımız kulüp olmak

10.11.2022 09:58:28

Selimpaşaspor takım kaptanı Barış Bülbül Anadolu Esenyurt maçının ardından yaptığı açıklamada ilk hedeflerinin altyapı olduğunu, A takımı vitrin olarak gördüklerini söyledi.

IMG-8157-Kopya

Bülbül “Sene başında söylediğimiz gibi şampiyonluk, başarı gibi amacımız yok. Öyle de başlamadık seneye. Tek amacımız kulüp olmak. Gerçekte bir kurumsallığa doğru ilk adımımızı attık. Rant kovalamak yerine Selimpaşa'dan, Silivri'den, bölgemizden sporcu yetiştirmek, çocukları kötü alışkanlıklardan korumak düşüncesiyle hareket ediyoruz. Önceliğimiz altyapı. Burası bizim için bir vitrin. 30 kişilik grubumuzda yabancı kimse yok.

IMG-8123-Kopya

Özgür Hocayla da amatör kümede profesyonel bir hayat yaşamak istiyoruz. Birlikte sezonun keyfini yaşamaya çalışıyoruz. Toparlayacağımıza da inanıyorum. Maç kondisyonumuzu bulduk” diye konuştu.

YORUM YAP