CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanlığı'nın Ak Parti Gençlik Kolları Başkanının açıklamalarını hedef alan sert eleştirilerine yanıt gecikmedi. İşte Ak Parti Gençlik Kolları'ndan yapılan açıklama: "Geçtiğimiz günlerde CHP Gençlik Örgütü tarafından İlçe Gençlik Kolları Başkanımız hakkında yapılan terbiye sınırlarını aşan bir açıklama yerel basında yayınlanmıştır. Başkanımız hakkında sarf edilen ifadeler için hukuki haklarımız saklı kalmak koşulu ile, AK Parti Gençlik Kolları olarak, kamuoyunu bilgilendirmeyi borç bilmekteyiz.
Tarih bilgisi ilkokul 4. sınıf kitapları ile sınırlı kalanlar, İlçe Gençlik Kolları Başkanımızın da ifade ettiği gibi, klişelerle siyaset yapmaktadırlar. Bunun en bariz örneği 1930'lu yıllarla bu günü kıyaslama gafletinde olmalarıdır. Bu günün siyasi gelişmelerini forum / facebook ağzıyla ele alan bir gençlik; tarihi ve bilimsel verilerden muhakkak ki haberdar değildir.
"SUÇ VE SUÇLUYU ÖVMEK CHP ÖGRÜTÜNÜN
TEMEL İLKESİ OLMUŞTUR!"
Terör örgütü olarak bağımsız mahkemelerce adlandırılan oluşumların avukatlığını yapmak; suçu ve suçluyu övmek de günümüzde ne yazık ki, CHP Örgütünün temel ilkesi olmuştur. Terör örgütü elebaşını öven, elebaşına methiyeler dizen, güller uzatan zihniyetlerin savunuculuğunu yapan, onlara "dokunmayın" diyen bir siyasi örgüt, ne yaman çelişkidir ki, "dokunulmazlıklar kaldırılsın" kampanyası yürütmeye heveslenmiştir.
"CHP GÜNDEM YARATMA ÇABASINDA"
Bunun yanında; CHP Gençlik Örgütü mensuplarının, tek parti dönemindeki baskı ve antidemokratik uygulamaları ifade ettiğimiz bir eğitim programı üzerinden, ilgisiz ifadelerle AK Parti'ye saldırma cüretinde bulunmaları gündem yaratma çabası olarak görülmektedir.
"AK PARTİ
GENÇLİĞİ
BİLİMSEL TEMELİ
OLMAYAN,
BASMA KALIP
CÜMLELERDEN
İMTİNA EDER"
Şunu da ifade etmek isteriz ki; Ak Parti Gençlik Kolları bilimsel temeli olmayan, basmakalıp cümlelerle mensuplarını eğitmekten imtina eder. İfade ettiğimiz tüm hususlar bilimsel makalelerde yer almış, CHP Gençlik Örgütünün araştırmak ve yüzleşmekten korkacağı verilerdir.
Tek parti döneminde yaşanan antidemokratik uygulamalara ve baskılara daha önceki basın açıklamalarında bilimsel makale ve verilere atıfta bulunularak yeterli şekilde örnek verildiği için burada tekrar örneklendirilmeyecektir.
"ATATÜRK'ÜN ARKASINA SIĞINARAK SİYASET
YAPANLARIN, İSMET İNÖNÜYÜ KINAMAMASI
ABESLE İŞTİGALDİR"
Atatürk'ün arkasına sığınarak siyaset yapanların, paraların ve pulların üstündeki Atatürk resimlerinin yerine kendi resimlerini bastıran ve resmî dairelere kendi resimlerini astıran İsmet İnönü'yü kınamaması da abesle iştigaldir.
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI CHP'LİLERİ
SİYASET DERSİNE DAVET ETTİ
Ak Parti Silivri Gençlik Kolları olarak, daha önce de ifade ettiğimiz " siyaseti, siyaseti bilen ve bu yönde eğitim almış gençlerin yapması gereklidir" ilkesi bir kez daha haklı çıkmıştır. Bu bağlamda, eksikliklerini gidermek adına bir sonraki siyasi eğitim programımıza CHP Gençlik Örgütünü de davet eder; tüm kamuoyuna saygılar sunarız."
Haber Merkezi






