Sevginar Sali

Bu hiç İYİ olmadı yalnız!

Pazar akşamı bir meslektaşım aradı; “Yarın şok olacağın bir haber olacak” diyerek müjdesini verdi! Kendisinin ihtisas alanı AK Parti olduğu için o sulardan bir ‘bomba' bekliyorduk ama olay başka yerde patlak verdi…
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Ersin Beyaz'ın 7 Kasım'da kurucu Silivri ilçe başkanlığı görevini tebliği ettiği Mustafa Altınkök'e 12 Kasım'da ilçe başkanlığı atamasının durdurulduğunun bildirildiği ortaya çıktı.
Bu ne hız, bu ne ciddiyetsizlik?!
İYİ Partili yetkililere yönelik bazı sorular beliriyor insanın aklında ister istemez bir de “İyiler uzun yaşamaz” derken atalarımız bunu mu kast etti acaba?
Birincisi, siz bir kişiye kurucu ilçe başkanlığı görevini verirken araştırma yapmıyor musunuz?
İki, böyle önemli bir görevi verdiğiniz kişiyi, isimsiz birkaç maille iletilen şikâyetinin ardından nasıl kolayca gözden çıkartabiliyorsunuz?
Daha partinizi emanet edeceğiniz doğru kişiyi belirleyemezken, Türkiye veya Silivri'nin kaderini size seçmen nasıl emanet etsin?
Yokuş aşağı hızlanmış bir kamyonun önüne, yolda olmayan bir seti son anda indirmek gibi bir karara imza attınız Allah, iyiliğinizi versin!
Bu son gelişme üzerine iki ballı, kaymaklı şahsiyetin hakkını vermek istiyorum…
Birincisi Özcan Işıklar; iktidarına yönelik en ufak bir alternatif ışığı küçük parmağını bile kıpırdatmasına gerek kalmadan söndü!
İkincisi MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın… “Bu parti patates” derken, neyi kast ettiğini anlamadım. Sahip olduğu ileri görüşlülük karşısında şu an saygıyla eğiliyorum.
İYİ Parti, bu kötü hareketinin ardından uğrunda mücadele edecek adam bulursa Silivri'de bu cesur ve gözü kara arkadaşları şimdiden tebrik etmek gerekir!
Mevcut partilerin, İYİ'ye karşı tepkisizmişler gibi duruşu bir aldatmacaymış meğer!
Eskidendi o sevmediğiniz veya rakibiniz olanın kafasına kürekle vurmak tarzında hareketler. Şimdi artık ayağının altından halıyı o kadar usulca çekiyorlar ki, düşen neyin ne olduğunu anlayana kadar atı alan Üsküdar'ı geçmiş oluyor… İYİ Parti özellikle Silivri'de, yol alacağı kır atı kaptırdı yalnız bunu da bir kenara yazın.
Mustafa Altınkök'ün ilçe başkanlığı ataması geçici olarak durdurulmuş, dondurulmuş her neyse… Bu saatten sonra başka bir isimle yola devam etmek de, iade-i itibar kadar ofsayt bir durum olur.
Silivri tarihinde en kısa süreyle ilçe başkanlığı görevinde kalan isim olarak adını yazdıran Mustafa Altınkök'e geçmiş olsun demek istiyorum ama İYİ Parti'nin buna daha çok ihtiyacı var...

YORUM YAP