“Dibi görünmeyen suda yüzmenin sonucu böyle olur”

“Dibi görünmeyen suda yüzmenin sonucu böyle olur”

15.11.2017 10:22:04

Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, İYİ Parti'nin Silivri'de imza attığı talihsiz başlangıcı yorumladı ve aynı siyasi kökene sahip partililerine seslendi.

İYİ Parti'nin Silivri'de Mustafa Altınkök ile anca 5 gün devam edebilen kurucu ilçe başkanlığı sürecini gazetemiz için değerlendiren Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, “Dibi görünmeyen suda yüzmenin sonucu böyle olur. Demokrat Partili akrabalarımın sabırlı olmalarını istiyorum” dedi.

Demokrat Parti geleneğinin değerine dikkat çeken Avlu, geçici hevesler ve belirsizliklere yılların tecrübesinin değişilmemesi gerekliliğine işaret etti. Siyasetin zor ve meşakkatli bir süreç olduğunu ifade eden Avlu, “Ciddiyetle ve titizlikle ilerlendiğinde ancak sağlıklı sonuçların alınabileceği bir alandan söz ediyoruz. Kolay olanın seçilmesi, çabuk ilerleme yaklaşımları ile yapılan tercihlerin sonuçsuz kalması kaçınılmaz” dedi.

Tüm Demokrat Partili vatandaşları ve ülkesine hizmet etmek aşkıyla siyaset yapanları sabırla inançları doğrultusunda teşkilatlarında mücadele etmeye davet eden Avlu, “İnanıyorum ki Türkiye bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da karşısına çıkan tüm badireleri daha da güçlenerek atlatacak. Ve bizler Türk Milleti olarak hangi görüş veya inanca sahip olursak olalım birlik ve beraberliğimizi koruyarak sonuçta yarınlarımızı daha aydınlık kılacak çabanın mimarları olmayı başaracağız” mesajını verdi.

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP