Bozoğlu: Silivri’yi aldık

Bozoğlu: Silivri’yi aldık

24.12.2018 11:19:03

Kamuoyunda başkan adayı ile ilgili heyecanlı bekleyişi değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Halkımız 10 yılda aymazlığa, yalana, işbilmezliğe doydu. 10 yılda yapılmayanların bundan sonra da yapılmayacağı kesinleşti. Silivri Belediyesi önümüzdeki dönem AK Parti ile yeniden özlediği hizmet anlayışına kavuşacak” dedi.

AK Parti'de her geçen gün yükselen belediye başkan adaylığı heyecanını sorduğumuz İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, emin bir şekilde; sürecin sağlıklı bir biçimde ilerlediğini, herhangi bir gecikme ya da sıkıntının söz konusu olmadığını söyledi.

BOZOĞLU: 10 YILDA YAPILMAYANLARIN BUNDAN SONRA DA YAPILMAYACAĞI KESİNLEŞTİ
Bozoğlu, geçtiğimiz dönem, 2014'te de adaylarının Ocak ayı içerisinde açıklandığını hatırlatırken, “Teşkilatımız hazır adayını bekliyor. Seçimi aldık zaten, Silivri Belediyesi önümüzdeki dönem AK Parti ile yeniden özlediği hizmet anlayışına kavuşacak. Halkımız 10 yılda aymazlığa, yalana, işbilmezliğe doydu. 10 yılda yapılmayanların bundan sonra da yapılmayacağı kesinleşti. Algı yönetimiyle bu noktadan geriye dönüş olmaz!” dedi.

“İLÇEMİZ VE İNSANLARI HAK ETTİKLERİ YÖNETİME KAVUŞACAK”
AK Parti'nin mevcut yerel iktidar karşısında en güçlü kozunun söz verdiği her konuyu yapmak olduğunun altını çizen Bozoğlu, “Çok daha iyi imkanlar, hizmet sorumluluğu, ciddi yönetim bilinciyle Silivri'ye hak ettiği yatırımları kazandırmak için gün sayıyoruz. Yapılan tüm kamuoyu araştırmaları ve anketler de halkımızın aynı görüşte olduğunu kanıtlıyor. Silivri halkına çağrım AK Parti'ye inansın ve güvensinler, ilçemiz ve insanları hak ettikleri yönetime kavuşacak” dedi.
Sevginar SALİ

  1. emine emine

    Komik haberler sayfasında kesin olmalı.Ülkenin bu kötü ortamında insanları bi nebze güldürüyor.CHP vazo koysa kazanır artık.

  2. oya oya

    evett aldınızzzz volkan yılmaz la

  3. ali ali

    varsayalım aldınız birileri çıkıp başkanı görevde alırsa neden alındığını da vatandaş bilmezse topbaş ve diğerleri gibi lafa gelince milli irade

YORUM YAP