Bozoğlu: Güçlü Türkiye’nin inşası için çalışmaya devam

Bozoğlu: Güçlü Türkiye’nin inşası için çalışmaya devam

21.12.2021 12:26:48

AK Parti İstanbul Kızılcahamam Mahalle Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısını değerlendiren Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, ”Silivri teşkilatımız olarak tam bağımsız, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Mutlu Bozoğlu Başkanlığında AK Parti Mahalle Başkanları hafta sonu AK Parti İstanbul Kızılcahamam İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

BOZOĞLU: BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE'NİN İNŞASI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Konuyla ilgili paylaşımda bulunan Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “AK Parti İstanbul Kızılcahamam Mahalle Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nı verimli bir şekilde gerçekleştirdik. Silivri teşkilatımız olarak tam bağımsız, büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

ERDOĞAN TELEFONLA KATILDI

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, toplantıda, salondakilerin isteği üzerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla aradı. Erdoğan, mahalle başkanlarını selamlayarak, toplantının hayırlı olmasını diledi. Bu buluşmanın çok büyük bereketlere vesile olmasını dileyen Erdoğan, "Sevgili kardeşlerim, biliyorum ki sizler şu anda 2023'ün hazırlıkları içerisindesiniz. Ve bizler de bildiğiniz gibi cuma ve cumartesi günü Türkiye-Afrika Liderler Zirvesi'ni gerçekleştirdik. Ve dün akşam bu liderler zirvesini de tamamladık.

ERDOĞAN: 2023'E ÇOK DAHA GÜÇLÜ ÇOK DAHA VERİMLİ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANMIŞ OLACAKSINIZ

Böyle bir dönemde şu anda sizlerin de bir araya gelişi, bu zirveyi sizin de yapışınız bana ayrı bir mutluluk veriyor. Sizleri tebrik ediyorum. Biz biliyoruz ki bütün işlerde istişare bize bir emr-i ilahidir. Siz de bu emr-i ilahinin gereğini yerine getirmek suretiyle inşallah 2023'e çok daha güçlü çok daha verimli bir şekilde hazırlanmış olacaksınız" dedi.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Silivri finale yükseldi
Sonraki » Hayırlı tezkereler

YORUM YAP