Borak ailesi Tarım Lisesi’nin konuğu oldu

Borak ailesi Tarım Lisesi’nin konuğu oldu

30.03.2018 09:48:45

Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde oyuncu Özge Borak'ı ve ailesini ağırladı.

Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ailesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nü sevilen oyuncu Özge Borak ve ailesiyle kutladı. Okul Müdürü Mualla Varlıoğlu, öğretmen ve öğrenciler, Özge Borak, annesi Buket Dizici Borak ve babası Selçik Borak'ı alkışlar eşliğinde karşıladı. Özge Borak'la tiyatro sanatı üzerine söyleşi gerçekleştirildi. Müzik dinletisine Özge Borak da eşlik ederek TÜRAM Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine keyifli anlar yaşattı. Kendisine olan hayranlıklarını dile getiren öğrenci ve öğretmenleri, katılımı için teşekkür ederek çiçek sundular.

27 MART DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNDE MİSAFİRİMİZ ÖZGE BORAK...
Okul Müdürü Mualla Varlıoğlu, duygu ve düşüncelerini şu sözlerle paylaştı: “Hayatta hep her şeyden biraz olması gerektiğine inanan, biraz komedi, biraz dram, biraz dans ve o muhteşem sesiyle " Belki bir tanıdık, belki sadece oradan geçen biri; bazen bilerek, isteyerek, bazen de farkında bile olmadan hayatınıza dokunur ya da siz başkasının hayatına." diyerek bugün bizlerin de hayatına dokundu Özge Borak. İnsanı, insana insanla anlatma sanatı olan tiyatroyu bu özel günde yüreğimize işleyerek yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsın Özge'm… Buket Dizici Borak ve Selçuk Borak ne iyi ettiniz de geldiniz.”
Haber Merkezi

YORUM YAP