“Bir tutam iyilik” örneği

“Bir tutam iyilik” örneği

15.02.2020 09:38:49

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Anasınıfı “Bir tutam iyilik” adlı projeleri kapsamında Kedi Evleri hazırladı.

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu bünyesinde hizmet veren Anasınıfı “Bir tutam iyilik” adlı projeleri kapsamında Kedi Evleri hazırladı. Anasınıfı öğretmeni Bengü Yüzer'in öncülüğünde, minik öğrenci ve velilerin de katılımıyla sınıfta kedilere birbirinden güzel evler hazırlandı. Kendi el emekleriyle hazırladıkları evleri bir de süsleyen minikler, yaşamlarını sokaklarda ürkerek sürdüren kedilere güzel yuvalar hazırlamanın mutluluğunu yaşadı. İyilik dolu güzel bir etkinliğe hep birlikte imza atıldı.

Okul Müdürü Özkan Kerimoğlu da öğrenci ve ailelerini yalnız bırakmayarak, bu güzel etkinliklerinden dolayı başta öğretmeni Bengü Yüzer'i, minik öğrenci ve kendilerini yalnız bırakmayan velilerini tebrik etti.

Kerimoğlu, “Okulumuzdan güzel ve anlamlı bir proje daha! Anasınıfı öğretmenimiz Bengü Yüzer öncülüğünde öğrenci ve velilerimizin iştiraki ile sınıf ortamında yapılan ve kendi el emeği olan Kedi Evlerini okulumuzun bulunduğu mahallenin sokaklarında uygun noktalara bırakarak bu soğuk havalarda güzel bir etkinliğe imza atmış oldu. Öğretmen, öğrenci ve velilerimizi bu güzel çalışmadan dolayı tebrik ediyoruz.” paylaşımında bulundu.

Renginar SALİ

YORUM YAP