“Bir kitap, bin umuttur”

“Bir kitap, bin umuttur”

1.02.2019 10:18:10

“Bir Kitap, Bin Umuttur” kampanyasına destek vermek isteyenlerin, bağışlayacakları kitapları 10 Şubat 2019 tarihine kadar Alibey Muhtarlığına ulaştırmaları gerekmekte.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Muhtarları ile birlikte Anadolu'da Tunceli/Nazimiye ve Mardin/Nusaybin'deki iki okulda kütüphane kuracak. Bu amaçla kitap kampanyası başlatıldı. Okul kütüphanelerine destek vermek isteyenlerin bağışlayacakları kitapları Alibey Mahalle Muhtarlığına 10 Şubat 2019 tarihine kadar ulaştırmaları gerekmekte.

TÜFEKÇİ: GELECEK NESİLLERE UMUT OLALIM
“Her kitap umuda bir yolculuktur” sloganı altında başlatılan kampanya hakkında Alibey Mahalle Muhtarı Solmaz Tüfekçi şu açıklamada ve çağırıda bulundu: “Her bilgi bizim için bir hazine değeri taşır ve bu bilgileri bize en güzel aktaran aracı kitaplardır. Bir Kitap Bin Umuttur. Gelin bu kampanyaya her birlikte destek olalım. Bu kampanyanın amacı Anadolu'daki okullara kütüphane açmak gelecek nesillere umut olmak. Bize düşen görev ise evimizdeki paylaşmak istediğimiz kitapları Alibey Mahallesi Muhtarlığına 10 Şubat 2019 tarihine kadar bağışlamaktır. Duyarlı vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ederim.”
Renginar SALİ

YORUM YAP