Bir ihracat ödülü de Mesan Kilit’e

Bir ihracat ödülü de Mesan Kilit’e

2.04.2022 10:14:21

İstanbul Demir ve Demirdışı İhracatçılar Birliği (İDDMİB) tarafından düzenlenen ‘İhracatın Metalik Yıldızları 2021' ödül töreninden bölgemiz sanayi kuruluşları ihracat ödülleriyle döndü. Mesan Kilit Hırdavat sektörü genel kilitler kategorisinde 2.lik aldı. 

Silivri'de Alipaşa'da 35.000 m2 kapalı alanda faaliyet göstermekte olan Mesan Kilit, ihracat başarısı ile ödülüne ilişkin gelişmeyi şöyle duyurdu: “Ana faaliyet konumuz olan Endüstriyel Kilit sektöründe Türkiye'de lider konumda olan firmamız, İstanbul Demir ve Demirdışı İhracatçılar Birliği (İDDMİB) tarafından düzenlenen ‘İhracatın Metalik Yıldızları 2021' ödül töreninde, Hırdavat sektörü genel kilitler kategorisinde 2.lik ödülünü almıştır. 

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay'ın takdim ettiği ödülümüzü, Satış Direktörümüz Cem Kızıltan aldı. Bu başarımızda pay sahibi olan tüm paydaşlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür eder, bu mutluluğu ve başarımızı sizlerle paylaşmaktan onur duyarız.”

1979 yılında Rıdvan Mertöz tarafından kurulan Mesan Kilit, A.Ş olarak 2014 yılı başlangıcı itibarıyla İngiltere orijinli Essentra plc grubunun Components bölümü şirketleri arasına katıldı. Essentra plc Components Bölümü 80.000 'den fazla metal, plastik enjeksiyon parçaları ve vinile daldırılarak kalıplanmış ürünlerin küresel piyasada lider üreticisi ve distribütörüdür.

YORUM YAP