Beylikdüzü hakeme takıldı 2-2

Beylikdüzü hakeme takıldı 2-2

28.11.2022 09:38:27

Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta alt sıralardan uzaklaşmak isteyen Beylikdüzüspor kendi sahasında ve seyircisi önünde konuk ettiği Balıkesir temsilcisi Burhaniye Belediye ile 2-2 berabere kalarak adeta fırsat tepti.

Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda oynanan maçta 90 dakika atak bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip 1-0 yenik duruma düştüğü maçta 2-1 önde olmasına rağmen beraberlik golüne engel olamayınca 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Maça konuk ekip adeta golle başladı. Henüz 2. dakika dolmadan Kadir Kaya konuk ekibi 1-0 öne geçiren isim oldu. Golden sonra çabuk ayağa kalkan Beylikdüzüspor ilk yarı sonuna kadar atak bir oyun ortaya koydu. Temsilcimiz 42. dakikada Muhammed Taşdemir'in attığı golle soyunma odasına moralli bir şekilde gitti. İkinci yarıya kaldığı yerden devam eden Beylikdüzüspor 47. dakikada Muhammed Kurt'un golüyle 2-1 öne geçti. Golden sonra atak oyununa devam eden temsilcimiz yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Beylikdüzü bu bölümde kalesinde de önemli kontratak tehlikeleri atlattı. Bunlardan birinde konuk ekibin golü geldi. Balıkesir temsilcisi 62. dakikada Eren Akkaya'nın attığı golle maça ortak oldu: 0-0. Golden sonra müthiş bir mücadeleye tanıklık etti. Beylikdüzüspor özellikle Muhammed Taşdemir'le net fırsatları cömertçe harcarken maçın 90+5. dakikasında Batuhan'ın şutunda bütün tribünler gol diye ayağa kalkmasına rağmen top direkten oyun alanına dönerek Burhaniye Belediyespor'un şansı oldu. Kalan kısa sürede de başka gol olmayınca takımlar sahadan puanları paylaşarak ayrılmak zorunda kaldı. Bu sonuçla üç maçtır yenilgi yüzü görmeyen Beylikdüzüspor puanını 6'ya yükselterek tehlikeli bölgeden uzaklaşamazken Burhaniye Belediye de 12 puana yükselerek gözünü üst sıralara dikti.

MÜCADELEYE TAM NOT

Beylikdüzüspor bugün Burhaniye Belediye önünde kazanamamasına rağmen mücadelesiyle büyük beğeni topladı. Son düdüğe kadar olağanüstü bir mücadele ortaya koyan temsilcimiz teknik direktör Yahya Aydın'la birlikte fizik olarak da yükselişe geçti. Son 2 maçından 1 beraberlik ve 1 galibiyet çıkaran Beylikdüzüspor rakipleri için de zor bir deplasman haline geldi. Oynanan güzel futbol kaçan galibiyete rağmen taraftarı da memnun etti.

Haber ve fotoğraflar: İskender KORDU

 

YORUM YAP