Beykoz 1908 hazırlık maçlarında ilk kez yenildi

Beykoz 1908 hazırlık maçlarında ilk kez yenildi

12.04.2021 09:00:03

Bölgesel Amatör Ligde yer alacak olan iki İstanbul temsilcisinin oynadıkları hazırlık maçında gülen ev sahibi takım oldu.

Sultangazi-Cebeci Stadında oynanan karşılaşmada Sultangazispor, Takım Kaptanı Kemal ve Paşabahçeli futbolcusu Serkan Tunç ile bulduğu 2 gol ile Beykoz 1908'i 2-1 mağlup etti. Beykoz 1908'de atılan tek golde Onur Gündoğdu'nun imzası vardı. Bu müsabaka öncesinde Boğaziçi Ekibinde önemli eksiklikler vardı. Forvette Gökhan Kılıç ve Onur Kandöken, Orta Sahada Kerem sakatlıkları nedeni ile oynatılmazken, ilk yarıda defansta oynayan yetenekli oyuncu ağrıları nedeni ile ikinci yarıya çıkmadı. Konuk takımda Umut orta sahada başarılı bir görüntü çizerken, Sercan Tunç oldukça hareketli oyunu ile Beykoz 1908 defansını zorlayan isim idi. Beykoz 1908 ikinci yarıda yaptığı değişiklikler ile gençleri de sahaya sürerken tecrübeli rakibi karşısında iyi mücadele etme gayretinde idi. Karşılaşmayı Beykoz 1908 Başkanı Zeki Aksu, bazı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte takip etti. Her iki takımda ilçe Kaymakamlıklarından onaylı listede bulunan isimler maçı takip etti.

Stat: Sultangazi Cebeci Stadı

Hakemler: Erdem İrem-Mert Uzer-Serhat Turan

Sultangazispor: Hüseyin ( Dk.46 Fatih ), Yasin, Abdülsamet ( Dk.59 Cem ), Kemal, A.Kadir, Ömer Faruk Aras, Ömer Faruk Yağcı ( Dk.71 Emirhan ), Umut, Yusuf, Burak Çakır, Sercan Tunç ( Dk.84 Berkay )

Teknik Direktör: Alaattin Celepoğlu

Beykoz 1908 A.Ş. : Muharrem, Ahmet Keskin, Furkan Ar, Volkan Dinç ( Dk.46 Kürşat ), Cenk Güven ( Dk.64 Mehmet Kartal ), Aziz Demir, Aziz Abaramak, Ahmetcan Özdemir, Erdem Yılmaz ( Dk.46 Deniz ), Hasan Can Çetin ( Dk.69 Ahmetcan Bayraktar ), Onur Gündoğdu

Antrenör: Osman Turut

Goller: Dk.47 Kemal, Dk.51 Onur Gündoğdu, Dk.60 Sercan Tunç

Talip Ercan

YORUM YAP