Beş kırmızı kartlı maçta Gebze Irmak'ı tek golle geçti

Beş kırmızı kartlı maçta Gebze Irmak'ı tek golle geçti

1.03.2022 10:36:16

Bölgesel Amatör Lig 7/3. Grup'ta lider Sinopspor'un ardından takibini sürdüren Gebzespor deplasmanda lig sonuncusu Irmakspor'u 1-0 yenerken oldukça zorlandı.

Ligde kalmak için artık son kozlarını oynayan Irmakspor Merkezefendi Stadı'ndaki maçta müthiş bir direnç gösterdi. İlk yarı pozisyon açısından kısır geçerken iki ekip de fazla ciddi pozisyon yakalayamadı. İkinci yarıda ise Gebzespor daha çok pozisyona giren taraftı. Bunlardan birinde 77'de Mor Menekşeler penaltı kazandı.

YUSUF PENALTIYI ÇIKARDI AMA...

Günün başarılı ismi Irmakspor kalecisi Yusuf Emre, Kerim'in penaltısını çıkardı ancak dönen topa yaklaşık 2 saniye kimse müdahale edemeyince Ömürcan sağda, neredeyse penaltı noktası hizasından kafayla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

ÜST ÜSTE KIRMIZI KARTLAR

Gol sonrası oyun oldukça sertleşti ve gerginleşti. Çeşitli pozisyonlarda Irmakspor'dan 4, Gebzespor'dan 1 futbolcu kırmızı kart gördü. Gerginlik nedeniyle son bölümde güzel futbol namına fazla bir şey izlenemezken maç 1-0 sona erdi. Gebzespor böylece haftaya sahasında Sinopspor'la oynayacağı kader maçı öncesi zor bir sınavı kayıpsız aşmış oldu. Irmakspor da tıpkı Gebzespor gibi haftaya kader maçına çıkacak ve bir üstündeki İnkılapspor'a konuk olacak.

STAT: Merkezefendi

HAKEMLER: Oktay Koçak, Kenan Konca, Umut Gökalp

IRMAKSPOR: Yusuf Emre, Emre, Mehmet (Barış 73), Ali Mert, Oğuzhan, Muhammet Ali (Eren 90+4), Hamza, Hüseyin, Taha, Mertcan, Erhan (Şoreş 55)

Teknik Direktör: Orhan Kurtbay

GEBZESPOR: Cemal Can, Murat Yetimhellaç, Murat Cömert, Ceyhun, Erol, Abdulgani (Emrah 46), Kerim, Taner, Semih (Ömürcan 46), Oluş (Fırat 68), Yunus Emre (Ahmet 89)

Teknik Direktör: Metin Köksal Terzi

GOL: Ömarcan Yıldırımlı (78)

KIRMIZI KARTLAR: Mertcan (80), Barış (83), Hamza (87), Oğuzhan (90+3) / Ömürcan (83)

Haber: Mustafa Seçilir

YORUM YAP