Bengü, Naim Süleymanoğlu’nun izinde

Bengü, Naim Süleymanoğlu’nun izinde

15.09.2022 15:09:07

Halterde elde ettiği derece ile dikkatleri üzerine çeken Bengü Engin, Naim Süleymanoğlu'nun izinde ilerlemek istediğini ifade ederek destek beklentisini ifade etti.

Türkiye Halter Federasyonu ile İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen okullar arası Halter Şampiyonasında İstanbul 3. sü olan, Silivri Ortaokulu öğrencisi Bengü Engin, Nisan 2023 tarihinde düzenlenecek Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası için hedef yükseltti. Milli Gururumuz Naim Süleymanoğlu'nun izinden gitmek istediğini belirten iddialı sporcu antrenör ve teknik destek beklentisini ifade ederken şampiyonluk sözü verdi.

Gazetemizi ziyaretinde, bir süre önce Silivri Belediyesi ve Spor Bakanlığının ortaklığında ilçemize kazandırılan ve sportif idolü Naim Süleymanoğlu'nun adını taşıyan tesiste çalışma imkanı hayal ettiğini belirten Bengü Engin, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'dan destek talep etti.

Bengü Engin, Silivri Ortaokulunda da çalışmalarını yürütebilmek için teknik destek ihtiyacı olduğunu paylaşarak yetkililere seslendi.

Bengü Engin'e seçtiği yolda başarılar ve bol şans diliyoruz…

YORUM YAP