Belediyeden kar hazırlığı

Belediyeden kar hazırlığı

30.12.2015 12:36:32

Silivri Belediyesi, beklenen kar yağışı öncesinde bir dizi önlem alarak gerekli hazırlıklarını tamamladı. Tüm mahallelerde planlamalar yapıldığını belirterek, ekip ve ekipmanlar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Mustafa Tuncay Turgut: “50 personel, 3 greyder, 5 kepçe, 2 loder, 2 traktör- kar küreme aracı, 2 tuzlama robotu, 6 kamyonet ve 500 ton tuz ile 24 saat nöbetteyiz” dedi.
Zorlu kış şartlarında hayatın aksamaması adına gerekli önlemlerin alındığını ifade eden Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, “Kar ve tipi bastırmadan tedbirlerimizi almaya devam ediyoruz. İhtiyaç olan ve yardım talep edilen her noktaya ulaşarak, ilçemizde sorunsuz bir kış geçirilmesini sağlamayı amaçlıyoruz. Ekiplerimiz 24 saat görev başında olacak” dedi. Afet Koordinasyon Merkezi'nden alınan bilgilere göre salı günü aksam saatlerinden, cumartesi sabah saatlerine kadar kar yağışının etkili olmasının beklendiğini ifade eden Başkan Işıklar, soğuk ve buzlanmaya karşı dikkatli olunması konusunda uyarıda bulundu.
24 saat görev başında olan Silivri Belediyesi Karla Mücadele Ekiplerine, 736 10 02 ve 444 20 47 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

YORUM YAP