Bektaşi’ler protokol ziyaretlerine devam ediyor

Bektaşi’ler protokol ziyaretlerine devam ediyor

28.08.2016 12:35:55

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi başkan ve yöneticileri protokol ziyaretlerine Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı ve Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan'la devam ettiler.

Kısa bir süre önce gerçekleştirilen kongrenin ardından göreve gelen Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Abdullah Kaya, Başkan Yardımcısı Zeynel Yıldız, yönetim kurulu üyesi Merdin Zengin ile birlikte protokol ziyaret turlarına bu hafta da devam ettiler. Kaymakam, Jandarma Komutanı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'den sonra Vakıf yöneticilerinden oluşan heyet Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı ve Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan'ı ziyaret ettiler.
Gündemdeki konuların yanı sıra ziyarette Kaya ve beraberindekiler, Silivri'de inşaatı devam eden cemevinin en kısa sürede tamamlanması hususunda değerlendirmelerde bulundular.
Akıncı ve Çalışkan vakfın yeni başkan ve yönetimine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederken, çalışmalarında başarılar diledi. Kurumlar arası işbirliğinin öneminin vurgulandığı ziyaretlerde, dayanışma, birlik ve beraberliğe dikkat çekildi.

HALA IŞIKLAR'DAN RANDEVU BEKLİYORLAR
Geçtiğimiz Pazar günü cem evinde Alevi Dernekleri Silivri Şube yönetimi ile gerçekleştirdikleri basın toplantısında Vakıf yöneticilerinin 9 Ağustos tarihinden bu yana Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'dan ilettikleri randevu talepleri hususunda dönüş bekledikleri ortaya çıktı. Vakıf yetkililerinden konu hakkında yeni bir gelişme olmadığı öğrenildi.
Haber Merkezi

YORUM YAP