Bek: Senin yerinde olsam istifa ederdim

Bek: Senin yerinde olsam istifa ederdim

21.01.2022 13:00:32

Silivri İYİ Parti İlçe Başkanı A. Refik Bek'ten MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın'a cevap gecikmedi.

MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın'ı istifaya davet eden Bek yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: “Biz ne söylersek belgeli konuşuruz, martaval okuyan maalesef ki sensin. Buyur çayımızı, kahvemizi içerken sana MHP'den ve MHP'ye oy veren kaç kişi istifa etmiş üyelik formlarında kendin gör. Ayrıca bu açıklamayı yazan kardeşimiz benim röportajımı iyi okumamış. İyi okumasını önerip, öyle açıklama yazmasını tavsiye ediyorum kendisine de.

“BUNLARI SÖYLERKEN AYNAYA BAK”

Geçmişte partinizin en üst düzeyinden, en alt yöneticinize kadar “Her türlü Milliyetçiliği ayaklar altına aldık” diyen Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan için söylediklerinize bir bakın. Şimdiki durumunuza bir bakın. Sayın Erdoğan'ın karşısına kiminle birlikte aday çıkardınız? Ağza almaya bile terbiyemin müsaade etmediği kelimelerle suçladığınız Sayın Erdoğan'a neden şimdi biat ettiniz? Daldan dala atlayan kim acaba?

“AKŞENER' İLE SİYASETE DÖNDÜM”

Anavatan Partisi'nde siyasete başladım, 2008'de de sonlandırdım. 2017'de de Genel Başkanımız Meral Akşener siyaset sahnesine çıkana kadar hiç bir siyasi oluşumun içinde olmadım, seçimlerde vatandaşlık görevimi yaparak oy kullandım. 2017'de de Akşener'in liderliğindeki ‘Cesurlar hareketine' katıldım. Rahatsız mı oldunuz?

“SİYASİ EDERİN ORTADA”

Elli yıllık bir siyasi partinin 2017'den beri ilçe başkanısın, MHP sen ilçe başkanı olmadan evvel 7 Haziran 2015 seçimlerinde % 13.40 oy almıştı, sen İlçe Başkanı olduktan sonra yapılan 24 Haziran 2019 seçimlerinde % 8.4 oy aldı.

“BEN OLSAYDIM İSTİFA EDERDİM”

Elli yıllık MHP Silivri'de senden önce 2015 Haziran seçimlerinde % 13.40 oy alıp 3. Partiyken, sen ilçe başkanı olduktan sonra 2018 Haziran seçimlerinde % 8.4 oy alarak CHP, AKP, İYİ Parti ve HDP'nin ardından 5. Parti konumuna düşmüştür. Partimi bu duruma düşürdüğüm gün ben olsam istifa ederdim.”

YORUM YAP