Bek farkını hissettiriyor

Bek farkını hissettiriyor

15.02.2020 10:08:10

İki aydır İYİ Parti İlçe Başkanlığını yürüten ve kongre hazırlıklarını gerçekleştiren Refik Bek ve ekibi, siyasi etkinliklerini perçinlemek adına teşkilat çalışmalarını kapsamlı bir şekilde organize ediyor.

Refik Bek, Aralık 2019 tarihinde Ozan Ersaraç'tan devraldığı İYİ Parti'yi 2. Olağan kongresine hazırlamak üzere yoğun bir şekilde yönetimi ile birlikte çalışıyor. Resmi programlar, ziyaret ve kabullerin yanı sıra mahalle teşkilatlandır- malarını düzenleyen Bek, partiye yeni üye kayıt çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor.

BEK SİYASİ DENEYİMİNİ KONUŞTURUYOR
Refik Bek, geçmiş deneyimleri, ılımlı ve nezaket içerisinde yürüttüğü siyaseti ile Silivri'de bu dönem zor bir göreve soyundu esasen. MHP'li bir yerel iktidarın olduğu yerde gözlerin en çok çevrildiği alanda etkinlik yaratmak ve sürdürmek sorumluluğu İYİ'lerin omuzlarında.

İLÇE KONGRESİ 23 ŞUBAT PAZAR GÜNÜ
İYİ Parti Silivri İlçe Teşkilatı'nın, 2. olağan kongresini 23 Şubat 2020 Pazar günü saat 10.00'da Ünsal Düğün Salonu'nda başlayacak. Bek'in tek ilçe başkan adayı olarak katılması beklenen kongrede yönetimi ile birlikte seçilmişlik unvanını kazanmaları bekleniyor. Sevginar SALİ

YORUM YAP