BBP: Milletimizin yararına olan her hizmetin arkasındayız

BBP: Milletimizin yararına olan her hizmetin arkasındayız

9.12.2020 11:19:15

Kavaklı'da gerçekleştirilen tahsis ve yatırım konusunda BBP İlçe Başkanı Ramiz Aksu net konuştu: “Silivri Büyük Birlik Partisi olarak milletimizin yararına olan her hizmetin arkasındayız. Bu arsa üzerinden yapılan eylem ve söylemlere boş hamaset söylemi der geçeriz.”

Kavaklı'daki yatırım konusunda Silivri'de en net tavırlardan birini Büyük Birlik Partisi adına İlçe Başkanı Ramiz Aksu belirtti.

AKSU: KISIR ÇEKİŞMENİN VATANDAŞLARIMIZA HİÇ BİR FAYDASI YOKTUR

Aksu sürece ilişkin değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi: “İlçemizde arsa tahsisi üzerinden yaşanan kısır çekişmenin vatandaşlarımıza hiç bir faydası yoktur.

Sözde birlik olup ilçemizi bu olay üzerinden kutuplaştıran Millet İttifakı bileşenleri bu sıkıntılı süreçte halkımızın, esnafımızın derinleşen sorunlarına odaklanmalıdır.

“BİRBİRİNİZİ KÖTÜLEMEK SADECE GERÇEKLERDEN KAÇMAK DEMEK”

Katarvari bir muhalefet zihniyeti ile, birbirinizi kötülemekle bu ilçeye, milletimize fayda sağlayamazsınız. Muhalefet olarak ilçemizin ve milletimizin yararına çözüm üretmek için saygı çerçevesinde bir noktada buluşmanız gerek. Birbirinizi kötülemek sadece gerçeklerden kaçmak demek. Bu aziz milletimizin hafızası bir süre sonra unutmaz bu yaşananlar üzerinden, kırmızı kartı, gösterir.

“MİLLETİMİZİN YARARINA OLAN HER HİZMETİN ARKASINDAYIZ”

Gerçeklerden kaçmak için devamlı gündemi değiştirmenin kimseye faydası yoktur. Silivri Büyük Birlik Partisi olarak milletimizin yararına olan her hizmetin arkasındayız. Bu arsa üzerinden yapılan eylem ve söylemlere boş hamaset söylemi der geçeriz.

Ülkemiz, dünya salgın sürecinde siz ‘Buradan nasıl bir siyasi kazanç çıkarırız' derdinde.

“SİYASİ OYUN HAMLESİ YAPIP HAMASET ÜRETİYORSUNUZ”

Milletimizin seçmiş olduğu Devlet Başkanı bir karar vermiş siz bunun üzerinden tartışıyor ve Belediye Başkanımıza bunun üzerinden siyasi oyun hamlesi yapıp hamaset üretiyorsunuz; Aziz Milletimiz, Silivrili hemşerilerimiz bu oyuna gelmez.

“BBP OLARAK İLÇEMİZ YARARINA OLAN BU YATIRIMI DESTEKLİYORUZ”

Büyük Birlik Partisi olarak ilçemiz yararına olan bu yatırımı destekliyoruz. Neymiş ‘başka yermiş'? Biz bu ilçede amacı dışında yapılan çok yerler gördük. Diyelim ki yanlış veya usulsüz bir şey var o zaman bu ülkede şikayet mercileri de var ve her Türk vatandaşına ve yöneticisine açık.

“BIRAKIN MİLLETİ GALEYANA GETİRMEYİ”

Bırakın milletimizi galeyana getirmeyin! Bizler ve milletimiz, ilçe sakinlerimiz bu oyuna gelmeyecektir. Bizim tavrımız nettir, hiç kimsenin tetikçisi, hiç kimsenin kibrinin bekçisi değiliz.

“HERKES NİYETİNİN DİYETİNİ ÖDER; YİNE SANDIĞA GÖMÜLÜRSÜNÜZ”

Bir gün gelir herkes niyetinin diyetini öder, sandığa gömüldüğünüz gibi yine gömülürsünüz; şüpheniz olmasın diyor ve saygılar sunuyorum.”

YORUM YAP