Bayraktar: Sırf konuşmak için konuşması içler acısı

Bayraktar: Sırf konuşmak için konuşması içler acısı

13.08.2022 10:44:40

AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Bayraktar, Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu'nun Hükümet'e yönelik eleştirilerini “Yazık ki ne yazık” ifadeleriyle değerlendirdi.5-1

AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Bayraktar, Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu'nun kısa süre önce gazetemize yaptığı açıklamaları hedef alarak, sert bir dille eleştirdi.
BAYRAKTAR: SIRF KONUŞMAK İÇİN KONUŞMASI İÇLER ACISI
AK Parti Silivri İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Bayraktar, Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu'nun gazetemize verdiği demece istinaden bulunduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Çeşitli ilçe programlarında protokolde yer alma gayretinden başka Silivri'ye hiçbir katkısı olmayan birinin, taş taş üstüne koyma adına bir adımı olmamış, mantıktan yoksun bir şekilde hükümeti eleştirmeye kalkması ne yazık! Yahu bir cürmüne, yaptıklarına ve ilçeye kattıklarına bak ondan sonra konuş.
Hani derler ya “Bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım…” tam o misal.
Orman yangınlarına AK Parti'nin sebep olmadığını bile bile, sonrasında köylülere bugünlerde teslim edilen evlerini, traktörlerini görmeyecek kadar gözleri kör olmuş! Yazık ki ne yazık! Sırf konuşmak için konuşması içler acısı.
Hele ki AK Parti iktidarının çiftçiyi bitirdiğini söylemesi yüzlerde acınası bir tebessüm oluşturmuyor değil.
Sen ve senin gibi kafalar bu ülkede kendini protokolde oturmaya layık gördüğü sürece umudum törpüleniyor ve bir kez daha sayısız emek veren ve efor sarf eden, gecesini gündüzüne katan AK Parti'ye sevgim, saygım ve bağlılığım artıyor.
Sana tek sorum şu, Silivri'de köylerde dahil, Parti ilçe başkanlığının bir minik korusu var mı? Gidip gölgesinde gölgelenelim? Yok! Siz üyelerinizi veya seçmeninizi nerede ağırlıyorsunuz? Yoksa tek işiniz gazeteci gazeteci gezip gösteriş yapmak mı?
Hiç bir yere faydanız yok bari evinize oturun da en kötü yemek yapsanız eve faydanız olur. . .”
Sevginar SALİ

YORUM YAP