“Başkanlık koltuğuna onurlu bir şekilde oturacağım”

“Başkanlık koltuğuna onurlu bir şekilde oturacağım”

18.03.2019 12:24:56

“Volkan Yılmaz olarak 1 Nisan'da o koltuğa oturacağım. Bunu herkes böyle bilsin. Hiçbir kardeşimin kaşını dahi eğmeden, hakaret etmeden, kalbini buz etmeden, onurlu bir şekilde oturacağım. Belediye Başkanı olduktan sonra da oy vermiş vermemiş, o partiden bu partiden, hiç kimseyi ayırt etmeksizin, herkesin başkanı olacağıma söz veriyorum” diyen Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Pazar akşamı Mimar Sinan sakinleriyle coşkulu bir buluşmaya imza attı.  

 

Gönül Bağı Buluşmalarımız kapsamında Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Mimarsinan sakinleriyle kucaklaştı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynaca, İl Sorumlusu Nazif Barış Çiftçioğlu, İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve Teşkilat Mensuplarının iştirak ettiği Volkan Yılmaz'ın  bölge sakinleriyle kaynaştığı programın organizasyonunu İsmet Söylemez, Orhan Aksu, Hayrettin Aksu, Arzu Erdoğan ve AK Parti Mahalle Teşkilatı gerçekleştirdi. Geçmiş dönem Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Turan ve AK Parti geçmiş dönem İlçe Başkanlarından Metin Karakaş da geceye katılanlar arasındaydı.

BOZOĞLU: CUMHUR İTTİFAKI BELEDİYECİLİĞİ İLE SİLİVRİ HAK ETTİĞİ HİZMETLERE KAVUŞACAK

Gecede söz alan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Bizleri büyük bir coşkulu kalabalıkla karşılayarak bağrına basan Mimarsinan Mahallemize sözümüzdür; sizlerin desteği ile 1 Nisan'dan itibaren kazanan Mimarsianan olacak, Silivri olacak, İstanbul olacak. Sizleri unutanları sizlerde sandığa gömeceksiniz ve Cumhur İttifakı Belediyeciliği ile Silivri hak ettiği ve özlediği hizmetlere kavuşacak” dedi.

KAYNARCA: MİMARSİNAN EN BAŞTAN HEP BİZİMLE, TEŞEKKÜRLER

Programda söz alan AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Mimarsinan Mahallesi vatandaşlarına şu sözlerle seslendi: “O Mimarsinan var ya, en baştan hep bizimle, hep Recep Tayyip Erdoğan'la, hep AK Parti'yle oldu. Teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Erdoğan, Cumhur İttifakı dedi, Volkan Yılmaz dedi. Volkan Başkanı destekliyoruz, İstanbul Büyükşehir'de de Binali Yıldırım'ı destekliyoruz. Şimdi değişim zamanı. Muhteşemsiniz. Sözü kıymetli belediye başkan adayımız Volkan Yılmaz'a bırakıyorum ve bakalım hayata geçirilecek projelerle Silivri'yi neler bekliyor? Başkanım yolun açık olsun. Allah'a emanet olunuz.”

YILMAZ: KOLLARIMI AÇTIM, MİMARSİNAN YÜREĞİNİ AÇTI; BİZLERİ BAĞIRINA BASTI

Cumhur İttifakı MHP'li Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, konuşmasına şu sözlerle başladı: “Kollarımı açtım dedim, yüreklerinizi açtınız. Allah sizden razı olsun. Herkesi kucaklayacağız dedik. Etnik yapısı, mezhebi ne olursa olsun, memleketi neresi olursa olsun, herkesle kucaklaşmaya geliyorum dedim. Bizimle kucaklaşmaya var mısınız diye sordum? Silivri, buna kulak verdi. Mimarsinan Mahallesi yüreklerini açtı. Bu da yetmedi, bizleri bağrına bastı. Allah hepinizden razı olsun. Hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Ellerimi uzattım, Allah'a şükür havada kalmadı, ellerimden tuttunuz. Allah hanımefendilerden de razı olsun. Analarımızı, kardeşlerimiz, eşlerimiz, yavuklularımız başımızın tacı.  İyi ki varsınız.

“BİR OLDUK, BERABER OLDUK, CUMHUR İTTİFAKI OLDUK”

Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve AK Parti'nin çok kıymetli yöneticileri, Cumhur İttifakı'nın paydaşları, bu memleketin evlatları, Silivri'de değişim için yola çıktı. ‘Bunlar bir arada duramaz. Makam mevki der iki günde birbirine düşer. Meclis üyesi koltuklarında anlaşamaz' dediler. Ama ne oldu? Biz bir olduk, beraber olduk. Makam, mevki, koltuk yok, vatan, devlet, millet, ay yıldızlı al bayrak, ezan var dedik ezan. Bu memleketin evlatları bize sahip çıktı, çıkmaya devam edecek.

“HİZMETKÂRINIZ OLMAYA TALİBİM”

Gönlümü ve kapımı her zaman herkese açık tutacağımı, herkesin belediye başkanı olacağımı söyledim. Belediyeye gelmek için tanıdık, belediye başkan yardımcısı aramayacaksınız. Benim yöneticilerim ve memurlarım, hizmetkârınız olacak. Hizmetkârınız olmaya talibim. Gözlerinizdeki ışıltıyı, kalbinizdeki heyecanı görüyorum. Sağ ol Mimarsinan, var ol Mimarsinan.

“ÜLKENİN BİRLİĞİ, DİRLİĞİ VE BERABERLİĞİ İÇİN KARDEŞLİKTEN VAZGEÇMEYECEĞİZ”

Silivri'de hizmette bulunan geçmiş dönemdekiler ve şimdiki Belediye Başkanına teşekkür ettik. Taş üstüne taş koyanlardan Allah razı olsun. Her türlü olumsuzluklara rağmen, beraber olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Ülkenin birliği, dirliği ve beraberliği için kardeş olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Hep beraber Türkiye ve Silivri olacağız.

“BUNLARI YAPANLAR KARDEŞLERİMİZ OLAMAZ, SİLİVRİLİ OLAMAZ”

Konuşmuyoruz, bir çizgide yürüyoruz, bel altı siyaseti yapmayacağımızı söyledik. Her türlü çamur atmaktan, iftiradan kaçınacağım dedim, ama zorunlu olarak bir açıklama yapmam gerek. Pankartlarımız kesildi, seçim irtibat büromuzun camları kırıldı ses çıkarmadık. Bunları yapanlar Silivrili olamazlar, kardeşlerimiz olamazlar dedik.

“AY YILDIZLI AL BAYRAĞIN ALTINDA HERKESE YER VAR”

Biz Doğu'suyla, Batı'sıyla, Kuzey'i, Güney'iyle büyük bir aileyiz dedik. Tek yürek, tek bilek, tem millet, tek devletiz dedik. Ay yıldızlı al bayrağın altında herkese yer var dedik. Devletimizi baba bildik. Varlık sebebi olarak gördüğümüz Türkiye Cumhuriyeti devletini ebet müddet kılmak için can verdik, kan verdik. Çanakkale'de, Dumlupınar'da, 15 Temmuz'da bedel ödedik. Bu vatanın evlatları artık bedel ödemesin. Huzurun, barışın, kardeşliğin tesis edildiği, refah ve huzur dolu günler de görelim. Bedel öde öde, nereye kadar? Gelin, barışı, kardeşliği ve huzuru bir arada bu ülkeye tesis edelim. Silivri'de tesis edelim.

“UCUZ OYUNLARA VAKTİMİZ YOK, YETİM SİLİVRİ BİZİMLE BULUŞMAYI BEKLİYOR”

İki gün önce CNN Türk televizyonunda bir toplantım olacaktı, sosyal medya hesaplarımız üzerinden 11.00 saatini yayınladık. Bir el, Volkan Yılmaz adı altında Silivri'deki 150 bin kişiye Volkan Yılmaz CNN Türk'te saat 11.30'da diye mesaj attı. Saat 11.00'da konuşacakken, niye 11.30? Bizim bu kutlu yürüyüşümüzden rahatsız olan zavallılar bu sms'i yolladı. Çizgimizi bozmayacağız, boş işlere vaktimiz yok, çalışmamız lazım. Silivri, yetim kalmış, bizimle buluşmayı bekliyor. Bir makam için bu tür ucuz oyunlara tevessül eden namerttir.

Biz, yolumuza devam edeceğiz, kucaklaşacağız. Öyle ucuz oyunlar yok. Kardeşi kardeşe, komşuyu komşuya düşman etmeye gerek yok. Biz Silivri'de beraber yaşayacağız. Böyle ucuz oyunlarla gelecekse, yerin dibine batsın, o belediye başkanı gelmesin.

 

“BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNA ONURLU BİR ŞEKİLDE OTURACAĞIM”

Ben Volkan Yılmaz olarak 1 Nisan'da o koltuğa oturacağım. Bunu herkes böyle bilsin. Hiçbir kardeşimin kaşını dahi eğmeden, hakaret etmeden, kalbini buz etmeden, onurlu bir şekilde oturacağım. Belediye Başkanı olduktan sonra da oy vermiş vermemiş, o partiden bu partiden, hiç kimseyi ayırt etmeksizin, herkesin başkanı olacağıma söz veriyorum. Bu tür ucuz oyunlara başvuran insanların evlatları da benim evlatlarım. Silivri'de yaşayan herkes benim öz kardeşim. Burada bulunan herkes gibi, bana oy vermeyenler de benim öz kardeşim.

“AZ OY VERMEYEN MAHALLEYE AZ HİZMET DÖNEMİ KAPANACAK”

Ablalarım, kardeşlerim, sizinle yol yürümekten şeref duyuyorum. Allah sizden razı olsun. Çok çalışmamız lazım, sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmamız lazım.

Seçildiğim zaman, az oy vermeyen mahalleye az hizmet dönemi kapanacak. Köyler unutulmayacak. Silivri merkezde ne varsa, köylerde de o olacak. Onlar da tiyatro seyretmeli, müzik dinlemeli, herkes sosyal-kültürel etkinliklere katılabilmeli. Kültür Merkezi yok, kapalı yüzme havuzu yok, ücretsiz kreşler yok, kapalı spor salonları yok, buz pisti yok, mesire yeri yok. Hiç meraklanmayın hepsini yapacak bir ekip huzurlarınızda. Ben, meclis üyelerim her biri birbirinden kıymetli arkadaşlarım, teşkilat yöneticileri, bu işlerin hepsini başarabilecek güçte. Mimarsinan Mahallesi'ne girerken adeta unutulmuş, kaderine terk edilmiş bir mahalleye giriliyor hissi veriyor. Siz bunu hak etmiyorsunuz. İlk işim, bu mahalleye girerken prestijli bir cadde yapmak olacak. Göreceksiniz, dükkânlarınız ve evleriniz nasıl kıymetlenecek. Esasında arkadaşlar, sizi değil kendilerini unutmuşlar. Unutulanlar, unutanları asla unutmazlar. 31 Mart günü o perdeyi, kapatıp oy pusulanızı aldığınızda size bunları reva görenleri unutacak mısınız? Hep siz düşündünüz, şimdi onlar düşünsün. Şu kalabalığı gördükçe nerede yanlış yaptıklarını düşünsünler. Artık çok geç. Ne düşünürlerse düşünsünler, Mimarsinan artık kararını verdi. Her şeye ve herkese rağmen barış ve kardeşlik diyeceğiz, kutuplaştırmayacağız, birleştireceğiz. Seçimi kazandığımız gün coşkulu kutlama yapmayacağız, bütün Silivri'yi kucaklayacağız.

“SİLİVRİ'DEKİ HUZUR REFAHLA, BOLLUKLA, İŞ VE AŞLA BİRLEŞECEK”

İddia ediyorum yan yana gelmeleri imkânsız insanları el ele tutuşurken göreceksiniz. Ben bunu başaracağım. Bu şehirde herkes ele ele tutuşacak. Kavga, gürültü, dedikodu, fitne olmayacak, hizmet olacak, gönül, üretken ve sosyal belediyecilik olacak. Her şeyden önemlisi Silivri'de zaten olan huzur refahla, bollukla, iş ve aşla birleşecek.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılında 2023'e doğru 23 dev projemiz olacak. Bu projelerin hepsini yapabilecek güçte, azimde ve kararlıktayız. Bunları gerçekleştirirken bize güç katacak, yol gösterecek bir insan var; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım. Türkiye'nin en büyük projelerin mimarıdır. Metro ve metrobüs Silivri'ye gelecek, büyük bir termal tesis yapılacak, 4 bin kişinin çiçek istihdamı sağlanacak, tarım ve hayvancılık üssü kurulacak. Burada yaşayan insanlar girişimci ve yatırımcı olacak.  İSMEK'le beraber hanımefendilere kurslar açacağız. 450 Tekne kapasitelik bir yat limanı kurulacak. Silivri, marka kent olma yolunda hızlı adımlarla yürüyor. Çok az kaldı. 

Toplantının düzenlenmesinde emeği geçen İsmet Söylemez, Orhan Aksu, Hayrettin Aksu, Arzu Erdoğan ve AK Parti Mahalle Teşkilatına ve tüm katılımcılara canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu mahallede kardeşliği, barışı, huzuru refahla buluşturmak isteyenleri reddetmek isteyenlere girmiyorum. İnadına barış, kardeş, iş, aş hizmet diyeceğiz. Arıtma Tesisi'nin ya alt ya üst tarafına 150 bin m2 açık alanla bir Millet Parkını size hediye edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız yapacak. Hiç merak etmeyin Mimarsinan Mahallesi hak ettiği değeri bulacak. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sağ olun var olun.”

YORUM YAP