Başkan Yılmaz, Seramik ve Mozaik Kursiyerlerini yalnız bırakmadı

Başkan Yılmaz, Seramik ve Mozaik Kursiyerlerini yalnız bırakmadı

23.01.2020 09:57:19

“Toprak ve Camdan Hikâyeler” adlı seramik ve mozaik sergisinin açılışına eşi Ezgi Yılmaz'la birlikte katılan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Kültür Merkezi kursiyerlerinin mekân ve satış yeri taleplerini karşılama sözü verdi.  

 

Kültür Merkezi Kursiyerlerinin “Toprak ve Camdan Hikâyeler” adlı seramik ve mozaik serginin açılışı 22 Ocak Çarşamba (dün), Silivri Belediyesi Sanat Galerisi'nde gerçekleştirildi. Kültür Merkezi eğitmenlerinden Gülcihan Yönet ve Suzan Cesur'un Seramik ve Mozaik Kursiyerlerinin eserleri sanatseverlerle buluştu.

Serginin açılışı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve eşi Ezgi Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu, Kültür Merkezi Müdürü Meral Türkmen Terlikçi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, ÇYDD Silivri Şube Başkanı Mübeccel Çeşmecioğlu, Silivri Sanat Platformu üyeleri, Kültür Merkezi eğitmen ve kursiyerleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

KEZZO, KÜLTÜR MERKEZİ EĞİTMENİ OLAN ABLASI GÜLCİHAN YÖNET'İ YALNIZ BIRAKMADI

Silivri'mizin çocuğu, başarılı Rap Müzik Sanatçısı Kezzo (Hüsnü Doğan) da ablası Kültür Merkezi eğitmeni Gülcihan Yönet'i bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Kezzo, kendisini ve kursiyerlerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

YILMAZ: TESİSLERİN BİRÇOĞUNU TAMAMLAYACAĞIZ

Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, kendisine iletilen mekân talebi üzerine açılışta yaptığı konuşmada şu açıklamada bulundu: “Kursiyerlerimizin mekân olarak zorlandıklarını paylaştılar. Biraz sabırlı olmalarını istedim. Silivri'ye yakışan sosyal, kültürel, sanatsal ve spor tesislerinin ilçemizde biraz gecikse de dört yıllık kalan zaman diliminde birçoğunun tamamlanacağının müjdesini size vermek istiyorum.

 

“SATIŞ YERLERİNİ HİZMETE SUNACAĞIZ”

Hanımefendilerin her zaman yanlarında olacağımızı belirtmek isterim. Ürünlerin pazarlama ve satışının da bir o kadar önemli olduğundan hareketle önümüzdeki dönemlerde satış yerlerini sizlerin hizmetine sunacağız. Çok teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunarım. Serginin hayırlı olmasını diliyorum.”

Açılış kurdele kesiminin ardından sergilenen eserler incelendi, kursiyerler çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

“Toprak ve Camdan Hikâyeler” adlı mozaik ve seramik sergisi 30 Ocak 2020 tarihine kadar açık olacak.

Renginar SALİ

YORUM YAP