Başkan Yılmaz’dan öğrencilere Nutuk hediyesi

Başkan Yılmaz’dan öğrencilere Nutuk hediyesi

14.06.2019 13:05:18

Bilim ve Robotik Kodlama Şenliği'nde öğrencileri yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, çalışmalarını inceledi ve kendilerini tebrik ederek Nutuk hediye etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 11-12 Haziran 2019 tarihlerinde düzenlenen Silivri'nin ilk Bilim ve Robotik Kodlama Şenliği'ni Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da onurlandırdı. Yılmaz'a MHP Afyon Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Afyon İl Başkanı Mehmet Kocatan, MHP Adana Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ da eşlik etti. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler, Yılmaz ve beraberindekilere “STEM et ne olur KODLA senin de olur” projesi, TÜBİTAK Projesi ve Harezmi Projeleri kapsamında yapılan çalışmaların yer aldığı stantları gezdirdi. Projeler hakkında uygulamalı olarak bilgi paylaşımında bulunuldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, İstanbul Rumeli Üniversitesi, Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği ve Türkiye Gençlik Vakfı ortaklığında hayata geçirdiği, İstanbul Kalkınma Ajansı destekli “STEM et ne olur KODLA senin de olur” projesi, onaylanarak Destekleme Programına alınan TÜBİTAK projeleri ve Harezmi Eğitim Modelinin uygulandığı projeler, sergide büyük ilgi topladı. Öğrenciler, sorunları çözmek, yaşamı kolaylaştırmak ve üretim odaklı çalışmalarında girişimcilik ruhları, yaratıcılık becerileri ve özgüvenleriyle de konukların dikkatlerini çektiler.

BAŞKAN YILMAZ, ÖĞRENCİLERE NUTUK HEDİYE ETTİ
Başkan Yılmaz ve beraberindekiler öğrencilerin ve öğretmenlerinin emeklerini ilgi ve merakla inceledi ve başarılı çalışmaları dolayısıyla tebrik ettiler.
Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, öğrencilere Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Nutuk'unu hediye etti.
Renginar SALİ

YORUM YAP