Başkan Balcıoğlu: Ücretlerin iyileştirilmesinde sona gelindi

Başkan Balcıoğlu: Ücretlerin iyileştirilmesinde sona gelindi

8.05.2024 10:29:24

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Mayıs Meclisi ilk oturumunda gerçekleştirdiği açılış konuşmasında İşçi Bayramı, Basın Özgürlüğü, Hıdırellez ve Anneler Gününü kutladı. Başkan Bey, 1 Mayıs ile ilgili görüşlerini yansıtırken, çalışma arkadaşlarının ücretlerinin iyileştirilmesi konusunda yapılan çalışmanın sona gelindiğini ifade etti.

Bora Başkan, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı'nı gönülden kutlayarak emekçilerin alın terinin önemine vurgu yaptı ve çalışma arkadaşlarının ücretlerinin iyileştirilmesi için yapılan çalışmalarda sona gelindiğini kamuoyuyla paylaştı.
Ardından, 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nü hatırlatarak gazetecilerin toplumun sesi olduğunu ve basın özgürlüğünün önemini vurguladı.
Hıdırellez'in kutlanmasıyla ilgili olarak, baharın müjdecisi olan Hıdırellez'in barış, dostluk ve kardeşlik mesajları verdiğini belirterek bu önemli günü kutladı.
Anneler Günü'nü de unutmayan Başkan, annelerin toplumun temel direği olduğunu vurgulayarak tüm annelere sağlık ve mutluluk diledi.
Ayrıca, Engelliler Haftası, Dünya Çiftçiler Günü ve Eczacılar Günü gibi çeşitli etkinliklerin önemine değindi ve bu özel günlerin kutlanmasının toplumda farkındalık oluşturacağını belirtti.
Son olarak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutlayacaklarını ve Atatürk'ün gençlere olan güvenini yineledi.
Başkan'ın bu çoklu kutlama ve mesajları, toplumun farklı kesimlerine olan saygısını ve önemli günleri hatırlama ve kutlama geleneğini yansıttı. Sevginar Sali

YORUM YAP