Başarılarıyla gururlandırdılar

Başarılarıyla gururlandırdılar

7.02.2023 11:35:20

TWF Budokaido İstanbul Şampiyonası'na katılan Karaca Dojo ekibi, başarısıyla gururlandırdı.3_86

Silivri Karaca Spor Kulübü sporcuları, Turgut Yıldız'ın antrenörlüğünde, 4-5 Şubat 2023 tarihinde Bağcılar'da düzenlenen TWF Budokaido İstanbul Şampiyonası'na katılarak gösterdikleri başarı sonucunda birincilikler elde etti.2_88
YILDIZ, SPORCULARINI TEBRİK ETTİ
Antrenörleri Turgut Yıldız, duygularını şöyle ifade etti “Ne inanılmaz bir etkinlikti... TWF BUDOKAI-DO Savaşları en iyi haliyle. TWF Budokaido İstanbul Şampiyonası 2023…Büyük bir kalbe sahip olmak ve asla pes etme tavırları en önemlisi. Karaca Dojo küçük aslanlarımız mücadele etti. Şimdi 24 Şubat Türkiye Şampiyonasını dört gözle bekliyoruz. Hala yapılacak çok iş var. Kyokushin ruhu basitçe budur.
Bugün mücadele eden tüm yarışmacılarımızı tebrik ederiz. Hepsi muazzam bir savaş ruhu ve cesaret gösterdiler. Karaca Dojo ekibi harika iş çıkardınız.
İlhami Shihan'a ve tüm hakemlere bu etkinliğe katılmadaki destekleri ve büyük çabaları için teşekkür ederiz, dövüşçülerimizi desteklemeye gelen velilerimize ve tabii ki iki meleğimiz Yudum Senpai Yudum Yuca ve Sahra Senpai'ye özel teşekkürler.”
Sporcuların dereceleri şöyle; Elif Esma Özkan 1, Rüzgar Sevindik 1, Azat Şahin 1. , Eymen Paşa Özcan 1. , Asil Kıran 1., Sahra Bade Yıldız 1., Sadık Toprakçı 1., Umut Gürenç 1., Kerem Pehlivan 1., Muhammed Eren Uğurlu 2., Yusuf Eren Karakaya 2., Beytullah Kahriman 2., Ramazan Şahin 2., Yudum Gizem Yuca 2., Arda Kenar 3., Gökmen Umut Karakaş 3., Şükran Gül Yaşar 3., Hüseyin Guliyev 3. Ve Sinem Mutu 3. oldu.
Renginar SALİ

manşet_5

YORUM YAP