Barlas, sağlıklı yıllar diledi

Barlas, sağlıklı yıllar diledi

3.01.2021 13:00:34

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, yeni yıl mesajında, “Yeni yılın ülkemize, milletimize, Silivri'mize ve tüm insanlığa en başta sağlık olmak üzere barış, huzur ve refah getirmesini temenni ederim.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, yeni yıl dolayısıyla yaptığı paylaşımda 2020 yılını değerlendirdi ve yeni yıla dair dilekte bulundu.

BARLAS: EN ÖNEMLİSİ DE SAĞLIĞIMIZIN KIYMETİNİ ANLADIK

Barlas paylaşımında şu sözlerine yer verdi: “Güzel ve iyi dileklerle başladığımız 2020 yılını tüm dünyayı etkisi altına alan küresel salgın Koronavirüs nedeniyle bir hayli zorlu ve mücadelelerle geçirdik. İlk aylardan itibaren Pandemi süreciyle başladığımız tüm yılı ne yazık ki Covid-19 gölgesinde tamamlıyoruz. Covid-19 bizleri hiç alışık olmadığımız bambaşka bir hayatla karşı karşıya bırakırken, paylaşmayı, birlik ve beraberliği, mücadeleyi, pes etmemeyi, üretmeyi, güçlü bir ekonomiye sahip olmayı, en önemlisi de sağlığımızın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

“2023 HEDEFİNE DOĞRU EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

İlk adımlarını attığımız 2021 yılından umut ve beklentilerimizi canlı tutarak, Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 hedeflerine doğru Devlet olarak emin adımlarla ilerleyişimizi sürdürüyoruz. 2020 yılı içerisinde gerek enerji alanında, gerekse savunma sanayi alanında atılan yerli ve milli teknoloji hamleleri bu ilerleyişin en somut örnekleridir.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, aziz milletimizin huzur ve güvenliği için canlarını feda eden tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla yâd ediyor, pandemi dolayısıyla vefat eden tüm vatandaşlarımıza da Allah'tan rahmet, hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

"SAĞLIKLI YILLAR"

Yeni yılın ülkemize, milletimize, Silivri'mize ve tüm insanlığa en başta sağlık olmak üzere barış, huzur ve refah getirmesini temenni ederim. Birbirimizi çok daha fazla sevelim, kenetlenelim ve yarınları birlikte kucaklayalım.”

YORUM YAP